منظورتون رو اگر متوجه شده باشم :
مودم شما روتر هست و شما PPPoE خوده روتر رو غیر فعال کرین و جاش کانکشنPPPoE درست کردین؟
کاربر شهرسختافزار
من از ADSL استفاده می کنم مودم قبلی ام که با پورت USB با طریق Bridge به کامپیوتر وصی میشد کانکشن PPPoE می ساختم و در تنظیمات IDM در برگه DialUp کانکشنی که دوست داشتم را انتخاب می کردم و در هنگام دانلود شبانه رایگان هنگامی که کانکشن پینگ می کرد مجدد کانکنت می کرد
ولی تازگی که مودم را عوض کردم و یک مودم Eternet گرفتم باز هم بخاطر این که بتونم از کانکشن شبانه استفاده کنم و از مشکلاتی که همیشه کانکت بودن ایجاد می کند خلاص بشم PPP مودم را غیر فعال کردم و رو حالت Bridge بردم (مشابه مودم قبلی ام) ولی IDM نمی تونه پس از دیسک کانکت کردن ISP مجددا کانکت بکنه
مشکل از تنظیمات خاصی در مودم هست ؟
تنظیم خاصی را در IDM اعمال باید بکنم ؟
سایر دوستان هم با همین مشکل روبرو هستند ؟
|
|
منظورتون رو اگر متوجه شده باشم :
مودم شما روتر هست و شما PPPoE خوده روتر رو غیر فعال کرین و جاش کانکشنPPPoE درست کردین؟
green_waves (29-07-08)
کاربر شهرسختافزار
دقیقا همین طور هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- احتمالا Idm شما خراب شده باشه (برای همه کانکشن ها اینجوریه؟)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- به تنضیمات مودم نباید مربوط باشه
3- شما کانکشن رو پاک کنین ودوباره درست کنین ببینین بازم همونجوریه؟
ضمن اینکه شما شب ها از PPPoE خود مودم استفاده کنین مشکلی پیش نمیاد چون خود مودم اگر ارتباط قطع بشه اتومات وباره وصل میشه
green_waves (29-07-08)
کاربر شهرسختافزار
پس شما همین کار را بدون مشکل انجام می دهیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اولین فرصت ویندوز را پاک می کنم و دوباره می ریزم شاید درست بشه
این مودم ها اونقدر تنظیمات زیادی دارند گفتم شاید یک قسمت را درست ست نکرده باشم
مشکل در اتومات وصل نشدن نیست مشکل در این هست که IDM تشخیص دهد که ارتباط قطع شده و مجددا درخواست ها ریست کند و بفرستد
منظور شما از PPPoE خود مودم روتر هست یا کانکنتش ؟
منظورم PPPoE روتر بود که همون کاری که IDM انجام میده رو انجام میده
green_waves (29-07-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من با دو تا اکانت کانکت میشم ( اصلی و رایگان شبانه ) برای همین ناچارم PPPoE را غیر فعال کنم و از Bridge استفاده می کنم که تعیین کنم هر وقت با کدامیک کانکت بشم
شما میتونید در روتر خودتون هم دوتا کانکشن ایجاد کنید هر موقع هرکدوم رو خواستین انتخاب کنید و مودم رو ری استارت کنید (فکر کنم شما هم همینکارو میکنید؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا فرقی نمیکنه از تو ویندوز دوتا کانکشن درست کنین
البته خوبی PPPoE خوده روتر اینه که هر موقع مودم روشن بشه وصل میشه و اگر قطع هم بشه باز خوش سعی میکنه وصل شه
green_waves (30-07-08)
کاربر شهرسختافزار
نه اتفاقا من دو تا کانکشن تو ویندوز تعریف کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تعریف دو کانکشن PPPoE تو خوده مودم سه تا مشکل هست
اولا بخاطر یکسان بودن VCI و VPI اجازه ساختن را نمی دهد
دوما هر دفعه نمی برم تو کنترل پنل مودم پسوند و یورز را عوض کنم
سوما فعال سازی PPPoE مشکل IDM را دو چندان می کنه
1- بله دقیقا درسته من هم معمولا VPIیکی از رو 0 میدم بعد که میخوام کانکت شم درستش میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- متوجه نشدم!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- من هیچ وقت از کانکشن ویندوز استفاده نمیکنم IDM هم هیچ مشکلی نداره !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید شما یه ویندوز عوض کنی مشکلت حل بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
green_waves (30-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks