حتما با ssd دیگه تست کنید و پایه های ssd اگر m.2 هست با مداد پاک کن تمیز کنید و دوباره نصب کنید . احتمال داره اس اس دی شما گاهی به صورت رندوم گاهی درست شناسایی نمیشه و الویت بوت بهم میخورهنقل قول:
Printable View
حتما با ssd دیگه تست کنید و پایه های ssd اگر m.2 هست با مداد پاک کن تمیز کنید و دوباره نصب کنید . احتمال داره اس اس دی شما گاهی به صورت رندوم گاهی درست شناسایی نمیشه و الویت بوت بهم میخورهنقل قول:
دیگه تنها راهم استفاده از یه هارد دیگس. میگم چون ssd دیگه در دسترس ندارم اگه روی هارد دومم که هارد معمولیه ویندوز نصب کنم و بدون مشکل بالا بیاد معلوم میشه از ssd بوده؟ یا حتما باید روی یه ssd دیگه تست کنم؟
فرقی نداره . اگر الویت بوت بهم نریزه یعنی مشکل از ssdنقل قول:
با این شرایط مطمئنا از باید از ssd باشه.ssd مارک lexar و تا سال ۲۰۲۲ گارانتی mit group داره.طبق تجربه شما به راحتی تعویض میکنن یا دردسر داره؟ و وقتی که زنگ زدم فقط بگم که ویندوز شناساییش نمیکنه کافیه یا چیز دیگه هم لازمه؟برای ارسالش باید کارت گارانتی و جعبه رو هم براشون بفرستم یا پیش خودم برای مدرک نگهدارم؟
چون تا حالا نیاز به استفاده از گارانتی پیدا نکردم اینا رو میپرسم.
سلامنقل قول:
مشاهدات را به صورت کتبی ضمیمه کنید . بگید به صورت رندوم تو مرحله بوت شناسایی نمیشه .بله بسته بندی کامل ارسال شود . قبل از ارسال هم باهاشون تماس بگیرید
یعنی هیچی لازم نیست پیش خودم نگهدارم؟
و امیدی به تعویضش هست؟
باید توضیحات کامل و شرح مشکل را ضمیمه کنید . بهتون قبض میدن . اون لوازمی که نیازه ارسال بشه همه میتونید تماس بگیرید و بپرسیدنقل قول:
سلام جای ssd هارد گذاشتم مشکل کاملا رفع شد و معلوم شد همونطوری که گفته بودین ssd ایراد داشته.قراره امروز ارسالش کنم برای گارانتی.
سلامنقل قول:
از همون اول عرض کرده بودم خدمت شما .امیدوارم مشکل حل شود
بله حق با شماست من نمیخواستم قبول کنم که ssd مشکل داشته:1. (34):