ممنون بعد از تعویضش نتیجه رو میذارم
Printable View
ممنون بعد از تعویضش نتیجه رو میذارم
سلام من دوتا باتری دیگه براش گرفتم یکی که به اشتباه ۲۰۲۵ بود و دومی همون ۲۰۳۲ که گفتید. اما هیچکدوم بیشتر از یک شب دووم نداشتن.صبح که خواستم سیستمو روشن کنم باز همون صفحه میومد.
حالا با باتری فابریکش بعد ریستارت وارد میشد ولی با این باتریا اصلا سیستم بالا نمیاد.
الان بازم مشکل از باتریه؟ باتری دوم هم سونی بود
باتری باید سالم باشه و 3 ولت باشه . دقیق تر توضیح بدید من دسترسی به سیستم شما ندارم اطلاعات باید دقیق ارائه کنید . اصلا نباید باتری 2025 رو نصب میکردید . چند بار هم تاکید کردم 2032نقل قول:
باتری باید 3 ولت و تاریخ مصرفش نگذتشه باشه .
- - - Updated - - -
باتری باید سالم باشه و 3 ولت باشه . دقیق تر توضیح بدید من دسترسی به سیستم شما ندارم اطلاعات باید دقیق ارائه کنید . اصلا نباید باتری 2025 رو نصب میکردید . چند بار هم تاکید کردم 2032نقل قول:
باتری باید 3 ولت و تاریخ مصرفش نگذتشه باشه .
بعد از پیش آمدن این حالت وارد بایوس بشید ببنید بوت به هم ریخته یا نه ؟
اگر باز تکرار شد باید با SSD دیگری تست کنید . شاید مشکل از SSD باشه
چجوری باید بفهمم بوت به هم ریخته یا نه؟
باز یه باتری جدید نصب کردم.چندبار خاموش کردم و ریستارت کردم بدون مشکل روشن شد.الان چه نتیجهای میشه گرفت؟
برای الویت بوت هم مشخصه باید ببنید ssd به عنوان بوت اول باشه .نقل قول:
نتیجه یعنی مشکل حل شده است .
انگار یه شب که بگذره مشکل پیدا میکنه!بازم که صبح روشن کردم همونجوری شد و اصلا وارد ویندوز نشد.
چه مشخصات یا عکسی لازمه بفرستم؟از کدوم قسمتا؟
شما ببنید بوت تغییری میکنه یانه . اگر SSD برای تو فرست بوت هست ببینی تغییر میکنه یا نه . احتمال داره ایراد از SSD باشه . که دیتکتت نمیشهنقل قول:
تو فرست بوت هم گذاشتمش فایده نداشت البته ممکنه خوب انجام نداده باشم.
تو کپی پیست و نصب ویندوز از ssd هیچ ایرادی نمیگیره یا موقع اجرای بازی و نرمافزار با این حال باز ممکنه خراب باشه؟
الان کیس دادم تعمیرکار ببینه منتظر میشم تا فردا ببینم جوابش چیه
باید شخص وارد از نزدیک تست کنند . بوت شدن و نصب ویندوز فرق داره تا دیتکت شدن رندومنقل قول:
یه چیزی که تازه متوجه شدم اینه که وقتی یه سختافزار از سیستم حذف یا بهش اضافه میکنم(مثلا قطع کردن کابل دی وی دی رام یا درآوردن و جازدن رم) بلافاصله برای یکی دوبار درست بوت میشه بدون اینکه من تنظیماتی انجام داده باشم و تفاوتش اینه که توی منوی بایوس برای ssd به اول اسمش عبارت windows 10 boot manager اضافه میشه اما وقتایی که بوت نمیشه فقط اسم ssd میاد.
معنیش میتونه این باشه که بوت ویندوز خرابه؟ اصولا بوت اگه مشکل داشته باشه بعد نصب ویندوز رفع میشه یا باقی میمونه؟