لطفا یکی راهنمای کنه ، کسی با این مشکل تا حالا برخورد نکرده ؟
کاربر شهرسختافزار
مدتی یه به یه مشکلی برخوردم هرکاری کردم نتونستم اونو برطرف کنم میخواستم راهنماییم کنید
معمولا بعد از یه مدت بعد از نصب وینروز این مشکل برام پیش میاد ، مشکلم اینه که بعضی از برنامه ها اجرا نمیشه و یکه خطا رو نشون میده انگار که ویندوز یه مشکلی داشته باشه (یه فیلی پاک شده یا اونو پیدا نمیکنه ) یا شایدم این یه نوع ویروس باشه !؟ مثلا برنامه ی Catalyst برای ati اجرا نمیشه یا مثلا pes 2009 به محض ورود به منوی اصلی بازی از بازی خارج و باز هم همین خطا رو دوباره نشون میده و ... انگار مثلا directX یا framwork یا VC++2005 یا ... نصب نباشن !؟ ولی تمام این برنامه ها نصب هستن 1000 بارم ویندوز عوض کردم 1000 نوع ویندوز ویستا SP1 ، SP2 و... نصب کردم بازیم بعد از چند روز دوباره همون خطلا رو نشون میده ( کادر دومی منظورمه بیشتر ! اون ارور اعصاب خورد کن مسخره ! یعنی ممکنه ویروس باشه !؟ انتی ویروس رو سیستم به روز نصب هستش ... )! یه عکس از خطایی که نشون میده براتون میزارم . ممنون میشم برای حل این مشکل کمکم کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
لطفا یکی راهنمای کنه ، کسی با این مشکل تا حالا برخورد نکرده ؟
این مشکل که بعضی وقتا برای من پیش میاد ولی نه به طور مکرر ! به نظر من هر دلیلی هم میتونه داشته باشه حالا به هر حال منتظر پسخ استادان باید بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks