وقتی پنج دقیقه Need for Speed - Payback بازی میکنم بلو اسکرین میگیرم با این عنوان: DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER
اهل بازی نیستم فعلا فقط دوتا بازی تست کردم یکی همین بود و دیگری فیفا که فیفا مشکلی نداشت
مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
وقتی پنج دقیقه Need for Speed - Payback بازی میکنم بلو اسکرین میگیرم با این عنوان: DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER
اهل بازی نیستم فعلا فقط دوتا بازی تست کردم یکی همین بود و دیگری فیفا که فیفا مشکلی نداشت
مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری؟
|
درایور گرافیک رو اپدیت کردم و بازی رو استارت کردم در شروع بازی بلو اسکرین متفاوتی گرفت:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
ویرایش:
ریستارت شد اومد بالا و مثل اینکه مشکل حل شد
فقط دو مسئله یکی اینکه هاردی که توش بازی نصب کردم در لود عناصر بازی بشدت صدا میخوره (صدای خرد شدن ریز)
و دو اینکه دمای سی پی یو تا 68 میره
آخرین ویرایش توسط lii در تاریخ 15-03-18 انجام شده است
مشکل حل نشد، وسط بازی ریستارت میشه یا بازی بسته میشه
رم رو بگذار روی 2133 تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گذاشتم روی 2133 نیمساعت بازی کردم، مشکلی نبودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مموری روی 2800 بگذار دوباره تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تایمینگ رم روی 16 بگذار
-------------
احتمالا مادربردت با این رمت داستان دارد
|
قبل از پست شما گذاشتم روی 2800 و بازی رو اجرا کردم و چندین شبیه ساز رو هم اجرا کردم بقدری که رم و سی پی یو فول شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدود بیست دقیقه با همین وضعیت بازی کردم و مشکلی نبود، البته فکر کنم باید بیشتر بازی کنم تا معلوم شه
اگر رم سالم باشه ناسازگاری زیاد مهم نیست چون میشه رم رو فروخت و رم های دیگه ای رو گرفت اونقدر این روند رو ادامه بدم که به رم سازگار برسم
ولی ار کجا میشه فهمید رم من سالمه؟ چون اگه خراب باشه با گارانتی میشه این مشکل رو حل کرد
با memtest هم خیلی طول میکشه که بشه فهمید
یادمه یکبار رفتم پاساژ ایران برای فروش رم حدود بیست دقیقه رم ddr3 رو تست کرد و گفت سالمه، متوجه نشدم از چه برنامه ای استفاده کرد.
آخرین ویرایش توسط lii در تاریخ 15-03-18 انجام شده است
بدون بازی روی همون 2800 داشتم نت گردی میکردم که باز هم سیستم ریست شد ( بدون بلواسکرین )
مشکل عدم سازگاری رم با مادربردت داریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این رم را من روی بردهای am4 از ام اس آی تست کردم حتی B350 جواب داده
این رو بخر
Geil AMD Edition EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz CL16 DDR4
---------------
همین رم هم میتونی تایمینگ رو شل کنی و بالاتر ببیری . اگر روی 15 ست شده روی 16 تست کنی
احتیاج به کمی وقت داره تا پایدار بشه
lii (15-03-18)
photo_2018-03-15_17-24-44.jpg
این قسمت؟ چی رو باید تغییر بدم؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks