سلام.در راستا و تداومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تاپیک قبلیم که هیچ برنامه مدیریت پهنای باندی رو نمی تونستم رو سیستمم نصب کنم بالاخره برنامه net limiter4 رو نصب کردم.همونطور که تو تاپیک قبلیم گفتم 2 روز متوالی در یک چشم به هم زدن حجمم به صفر رسید.
من خیال می کردم بابت برنامه du meter و کرکش بوده که حجمم رو خورده.اما امروز بعد از نصب برنامه جدید متوجه شدم که وقتی لینکی رو در idm میزارم زیر دانلود بعد که مثلا 2 درصدش دان میشه و توقف رو میزنم اما میبینم که باز هم دانلود ادامه داره اما به صورت مخفی و فقط توسط همین برنامه های
مدیریت پهنای باند میشه متوجه شد که دانلود ادامه داره.چون این برنامه ها هر برنامه و کانکشنی که به اینترنت متصله و در حال دانلود هستش رو نشون میدن.و برای من هم برنامه net limiter4 نشون میده که idm همچنان در حال دانلود هستش.
اما نکته تعجب بر انگیزش اینه که حتی نیم درصد هم به حجم دانلود شده لینک فوق اضافه نمیشه.یعنی با اینکه دانلود مخفیانه در حال ادامه هستش اما وقتی میام و ادامه دانلود رو میزنم میبینم که همون 2درصدکه دانلود شده بود باقی مونده.
مطمئن بودم که کار ویروسه.اما پس از اسکن سیستم با بیت دیفندر توتال سکوریتی 2016 آپدیت شده دارای لایسنس قانونی هیچ ویروسی پیدا نشد.
وقتی توسط برنامه net limiter4 روی idm عملیات kill process رو انجام میدم اونجاست که سرعت تبادل دیتا(رسیو) توسط تسک منیجر صفر نشون داده میشه و دانلود مخفی متوقف میشه.(حتی در تسک منیجر خود ویندوز هم نشانی از فعال بودن idm نیست اما در قسمت پرفورمنس تسک منیجر نشون میده که حجمی در حال دانلود است) فعلا این تنها راهی هست که برای توقف دانلود مخفی برام باقی مونده.
تقاضای کمک از دوستان دارم.

Bookmarks