این سیستم آنتی ویروس داره یا نه ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام.دوستان.من کافی نت دارم.دو روزه یه مشکل سرورم پیدا کرده.نرم افزار مدیریت کافی نتم ( ارشام سافت) رو هر کاری میکنم اجرا نمیشه..یعنی دوبار کلیک میکنم روش میخواد لود شه اما علامت موس تغییر میکنه و اجرا نمیشه....تو نت خیلی گشتم برای حل مشکل (میگفتن ریجستری هست یا اینکه مربوط به نصب فایل پاک کننده های سیستم مثل CCleaner هست که اونم پاک کردن..چندین فایل هم دانلود کردم اما مشکلم حل نشده..بخوام ویندوز عوض کنم کلی زمان بر هست چون باید کلی نرم افزار نصب کنم..ممنون میشم دوستان کمک کنن مشکلم حل شه..باور کنین این دو روز مجبور شدم مشتری رد کنم
|
|
rahim68 (05-04-16)
کاربر شهرسختافزار
بله آنتی ویروس نود32 اسمارت 8 روش نصب هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون انجام میدم ببینم چی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ببخشید نسخه های متفاوتی داره..میشه بگین من که کارم بیشتر رایت و فلش پر کردن آهنگ هست و کارهای اینترنتی کدوم نسخش رو نصب کنم؟؟
http://www.softgozar.com/WebPage/Sof...%D8%B3%20Avira
کاربر شهرسختافزار
نسخه رایگان ش جواب میده یا باید اورجینال و لایسنس رو بخرم نصب کنم ؟
|
|
نسخه رایگان مناسبه .فقط اپدیت کن بعد اسکنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahim68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
STUXNET (06-04-16)
کاربر شهرسختافزار
لینک همون نسخه ای که گذاشتم رو دانلود و نصب کردم.رایگان نیس فک کنم.این عکسش هست..بعد چندین ساعت اسکن..اخر دست برنامه که میخواست اجرا بشه.آنتی ویروس اجازه بالا اومدن بهش نمیداد..تو اعتماد سازی آنتی ویروس برنامه رو بهش دادم.و خدا رو شکر اجرا شد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا الان فقط با آنتی ویروس نود32 کار میکردم. یه سوال مربوط به این آنتی ویروس.یه کد key بود که تو دانلود بود و اونو وارد برنامه کردم تو قسمت پایین زده 2020/17/09 یعنی چی؟؟؟و اینکه امکان آپدیت افلاین هم داره یا فقط آنلاین هست
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 06-04-16 انجام شده است
نسخه رایگان نیاز به فعال سازی نداره . avira free نیاز به key نداره . شما نسخه اینترنت سکوریتی را نصب کردید . من نسحه avira free را پیشنهاد کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rahim68 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به هر حال مشکلتون حل شده . به هیچ عنوان از نود استفاده نکنید . چون دیگر قابل اطمینان نیست .
کاربر شهرسختافزار
چون زیاد به اینترنت وصل میشم برا اطمینان گفتم سکوریتی بهتر هست نصب کردم...key هم خود سایت گذاشت تا 2020 منم وارد کردم...احتیاج به آپدیت هم داره آنتی ویروس؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks