Bahador (27-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
من در کل آدم خیلی وسواسی هستم ...
اگه سیستمم کوچکترین مشکل نرم افزاری به هم بزنه سریع میرم تو کار ویندوز ...
حالا هم گرفتار یه ارور در هنگام استارت ویندوز شدم...
از توی msconfig هم این فایل رو که تو startup بود حذفش کردم ...
ولی همچنان میاد ...
چاره ای هست یا برم تو کار نصب وین جدید ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (27-12-09)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من که هر وقت ارور فایل های dll رو میبینم اسمش رو سرچ میکنم و از اینترنت اون فایل رو دانلود میکنم و مشکلم رو حل میکنم
تو هم از اینجا دانلود کن این فایل رو
http://www.dll-files.com/dllindex/dl...shtml?m3plugin
ایشالا که مشکلت حل میشه
این صفحه هم احتمالان کمکت کنه:
http://en.kioskea.net/forum/affich-2...g-m3plugin-dll
D J V A H I D (27-12-09), ripek (27-12-09)
یه آف تاپیک برم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برو تو کار نصب لینوکس که خیر دنیا و آخرت توشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (27-12-09), ripek (27-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Armin-N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنتی ویروسم ویروس میشناسدش و اجازه دانلود نمیده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنا به دلایل بسیار لینوکس و اوبونتو و 7 به کار من نمیاد نیما جون ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر دوست داشتی دلایلت رو بگو شاید براش راهکاری داشته باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
خوب حالا جای وحید من دلایلم رو میگم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بزرگترین دلیلی که من طرف لینوکس نمیرم اجرا نشدن نرم افزارهام اونجا هست،من از یه سری نرم افزارهای شرکتی استفاده میکنم که عموما دیکشنری هستن دیکشنری اصطلاح و... که حتی روی ویندوز 7 هم اجرا نمیشن چه برسه لینوکس،کالا همش دلیل نرم افزاری هستش وگرنه زیادم دل خوشی از ویندوز ندارم،به طور مثال من یه عالمه نرم افزار برنامه نویسی و خرت و پرت و ات اشغال دارم اگر برم تو لینوکس باید دوباره بشینم برای همش برنامه ی تحت لینوکس پیدا کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
D J V A H I D (27-12-09), MoBiN.R (27-12-09), nima_hl (29-12-09)
عضو VIP شهرسختافزار
حالا از این بحث ها گذشته ... دوستان راه حلی کارآمد سراغ ندارید ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آمنب ویروست رو غیر فعال کن و بگیرشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمال اینکه با اینکار درست بشه زیاده ها
D J V A H I D (27-12-09)
کاربر شهرسختافزار
نيما جان. ميشه بگيد که شما مشکل عدم سازگاري بيشتر نرم افزارها (نبودن Compatibility با Linux) و اکثر بازيها رو چجوري مي خواين مرتفع کنيد!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب وحيد جان شما هم ميشه بگي از کي اين مشکل برات حادث شد؟ نرم افزار خاصي نصب کردي؟
آخرین ویرایش توسط reza76622201 در تاریخ 28-12-09 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks