SajjadKhati (15-10-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام من برای یه بازی باهاش اتوران ساختم الان وقتی تو اتوران لینک فایل setup میدم ازش دوتا ایجاد میکنه و برای همین در هنگام خروجی گرفتن نرم افزار ارور میده که یک setup تکراری وجود دارد بعد من میخوام اتوران با گذاشتن cd باز بشه چجور فرمتشو تو این حالت قرار بدم و یه سوال دیگه در هنگام ساخت اتوران برای بازی چیکار کنم که کل فایلاش در اتوران باشه بدون هیچ کم و کاستی تشکر بسیار از شما عزیزان
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
SajjadKhati (15-10-16)
|
|
این تیکه یعنی چی؟ توضیح کامل بدین :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
"وقتی تو اتوران لینک فایل setup میدم"
و همینطور :
"ازش دوتا ایجاد میکنه "
اتوران فکر کنم فقط توی ویندوز xp هست که با گذاشتن سی دی بالا میاد . از 7 به بعد ، برای امنیت بیشتر ، این حالت دیگه نیست . البته مگر توی یو اس بی و اونم وقتی درایو اش کلیک بشه ، میشه فایل مورد نظر رو اجرا کرد
یعنی چی که "کل فایلاش در اتوران باشه" ؟؟
میتونین فایل ها رو توی پوشه ی CD_Root کپی کنین که بهترین جا برای اتوپلی هست
salpc (15-10-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون از سرعت پاسخگو یی شما مثلا دیدید وقتی یه بازی میخوای نصب کنی کل فایلاش به همراه اتوران تو یک dvd منم میخوام اونجوری بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
SajjadKhati (15-10-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متوجه نشدم
کاربر شهرسختافزار
واسه بازی که راحت هست شما فایلهای اصلی بازی رو تو پوشه cd-root باید کپی کنید(مثلا پوشه Game درست کنید) بعدش تو نرم افزار یه دکمه براش تعریف میکنی و از تنظیماتش فولدرش رو انتخاب و تموم.(خیلی راحته).برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (16-10-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MrDaniala
salpc (17-10-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks