شما ابتدا با hdtune از هارد یک بنچمارک بگیرید.
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان ببخشید سوالی دارم ازتون
کامپیوتر من وقتی روشنش میکنم توی قسمت لوگوی اولیه گاهی اوقات شات داون میشه و مشکل دومم اینه که تو قسمت صفحه خوش امد گویی اول یه صفحه سیاه میاد که فقط نشانگر ماوس دیده میشه در حال لود کردن و بعد 45 ثانیه صفحه خوش امد گویی ظاهر شده و پسورد رو میزنم و وارد دسکتاپ میشم الان با این توضیحات کسی میدونه مشکلش چیه؟
|
|
devilcracksman (14-10-15), SajjadKhati (14-10-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم از بنچمارک دوست عزیز
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم از بنچمارک دوست عزیز
هاردتون وسترن گرین هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
devilcracksman (14-10-15)
کاربر شهرسختافزار
بله وسترن گرین هست
این کندی ها در بالا اومدن ویندوز در سری وسترن گرین طبیعی هست . چون این هارد طراحی شده برای ارشیو اطلاعات و به خاطر تکنولوژی inteli power چند دقیقه یکبار خاموش میشود . اگر میخواهید سرعت بوت سیستم افزایش پیدا کنه یک ssd برای این کار تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
devilcracksman (14-10-15), M3RS4D 50062 (14-10-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست گرامی هارد ssd چند گیگ برای فقط ویندوز مناسبه و چه مدل و سوال بعدی هارد سیگیت آیا مناسبه یا وسترن مدل دیگری
ممنون
- - - Updated - - -
دوست گرامی هارد ssd چند گیگ برای فقط ویندوز مناسبه و چه مدل و سوال بعدی هارد سیگیت آیا مناسبه یا وسترن مدل دیگری
ممنون
بودجتون محدوده وسترن بلو بگیرید . ولی توصیه من خرید SAMSUNG 850 EVO 120GB میباشد . حدود 280 هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ارزونتر هم میتونی Plextor M6S 128GB بگیری 230
کاربر شهرسختافزار
دوست گرامی کیفیت و سرعت بالا مد نظر منه و اگر میشه از نظر کیفیت و سرعت بالا ک مد نظر منه بهم معرفی کنید و سوال بعدیم هم اینه ک اگر من روزی بخام هارد ب غیر از ssd بخرم سیگیت خوبه یا وسترن از نظر سرعت و اگر وسترن چه مدلی گرین یا بلو یا غیره ممنون
سرعت بالا همون مدل سامسونگ رو تهیه کنید .با ارتقا به سمت ssd سرعت بالا امدن ویندوز و محیط ویندوز به شدت روان میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط devilcracksman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای هارد هم وسترن بلک سریعترین و قابل اطمینان ترین هارد دیسک بازار هست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks