pooyi_khafan (13-09-09)
دوستان عزیز من سیستم رو restart کردم و نرم افزار Nero و Photoshop دچار مشکل شدن که از صفحه Error عکس گرفتم و براتون گذاشتم
مشکل Nero : هیچ کدوم از 2 DVD رایتری که روی سیستم نصب هست رو نمیشناسه برای رایت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل فتوشاپ : قبل از باز شدن و پس از بسته شدن نرم افزار این Error ظاهر میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی سیستم Nod32 که همین دیشب آپدیت شد نصب هست و اتفاقا یه فلش هم وصل کردم که ویروس ها رو پیدا کرد
راه حل این مشکلات چیه؟
Failure is not an option
pooyi_khafan (13-09-09)
|
|
از System Restore استفاده کنید . . .
Start > All Programs > Accessories > System Tools > System Restore
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Bahador (13-09-09)
بلدم Restore کنم...میخوام ببینم مشکل از کجاست و چرا این اتفاق افتاد میلاد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
بهادر عزيزم به نظر من بهتره با يك اسكنر آنلاين تست كني . سيستم ريستور ويندوز هم اف كن . يك ويروس هست منم باهاش مدتي درگيرم . به شدت باهاش مشكل دارم .
Bahador (13-09-09)
میشه یه آموزش درست و حسابی بهم بدی که از کجا این کار رو بکنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Drive های DVD رایتر هستن اما برای رایت نمیشه ازشون استفاده کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
از هر جا که باشه در راه پیدا کردنش ممکنه 20 تا مشکل دیگم پیش بیاد . . . یه ریستور بکن خیرشو ببین . . .
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Bahador (13-09-09)
|
|
بهترين راهش اينه كه ويندوزت را عوض كني
Bahador (13-09-09)
سعی کردم این کار رو بکنم اما متاسفانه هیچ Restore Point ای وجود نداره...نمیشه Restore کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
خوب این آخرین راهه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم به این جا کشیده نشه که واقعا حوصله نصب ویندوز و نرم افزار هاشو ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
تنها گزينه اي كه برات مونده
قبل از بالا آمدن ويندوز F8 را بزني و گزينه Last Know يك چيزي توي اين مايه هاست
اونو بزن ببين مشكلتو حل مي كند يا نه
يا يك يوزر ديگه بسازي با اون بياي بالا ببيني مشكل داري يا نه
Bahador (14-09-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks