سلام دوستان.من پسورد ورود به ویندوز رو یادم رفته آیا راهی هست بشه درستش کرد بدون اینکه ویندوز عوض کنم.تشکر
فرستاده شده از ST15iِ من با Tapatalk
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان.من پسورد ورود به ویندوز رو یادم رفته آیا راهی هست بشه درستش کرد بدون اینکه ویندوز عوض کنم.تشکر
SajjadKhati (10-01-16)
|
|
با برنامه بوتیبل زیر میتونی پسورد رو حذف کنی
Offline Windows Password & Registry Editor
javaheri69 (10-01-16), SajjadKhati (10-01-16)
کاربر شهرسختافزار
آیا باید این برنامه که لینک دادین تو ویندوز باید نصب کرد??من سیستم که روشن میکنم خب همونجا پسورد میخاد .دیگه وارد ویندوز نمیشه که.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بوتیبل هست . یعنی باید رایت بشه و سیستم باهاش بوت بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (10-01-16), SajjadKhati (10-01-16)
کاربر شهرسختافزار
امید جان میشه آموزش نصب شو بگه.آموزش کامل.مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته غیر از روشی که استاد امید گفتن ، اگه ویندوز xp باشه میشه زمانی که پسورد میخاد ، دو بار پی در پی و سریع ctr+alt+del رو زد و توی صفحه ی سیاه جدیدی که باز میشه در قسمت username نام administrator بصورت دقیق و بدون اشتباه نوشته بشه و اگه این یوزرنیم پسورد نداشته باشه وارد ویندوز میشه . بعد هم میشه از داخل همون یوزرنیم administrator پسورد بقیه ی یوزرنیم ها رو از کنترل پنل پاک کرد
اگه هم که این یوزرنیم پسورد داره یا ویندوز xp نیست میشه از نرم افزار بوت Active Boot Disk استفاده کرد
AMD>INTEL (10-01-16), javaheri69 (10-01-16)
|
|
1-فایل را اکستراکت کنید
2-فایل ایزو بدست آمده را رایت کنید .
3-سیستم رو با این سیدی بوت کنید
4-بعد از مشخص شدن پرامت بوت ، در بالای آن درایو های شما با عدد مشخص شده. عدد مربوط به درایوی که ویندوز روش نصبه رو نوشته و اینتر بزنید.
5-دو گزینه میاد باید گزینه password reset رو انتخاب کنید
6-دوباره به پرامتی میرسیم که 3 گزینه داره :
1 همان چیزیه که میخواییم ،
EDIT USERNAME OR PASSWORD
1 رو وارد کرده و ادامه میدیم
7-در اینجا لیست یوزر های کامپیوتر رو میبینید.
توجه کنیم یوزر رو با ایدی که در سمت چپ نوشته شده وارد و جهت ریست کردن پسورد ، سوال مبنی بر پسورد رو یا اینتر بزنین که پسورد رو خالی بذاره یا پسورد خودتونو بزنین
javaheri69 (10-01-16), M A H R A D (14-01-16), SajjadKhati (10-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks