SajjadKhati (15-10-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام من میخوام بازی که دانلود کردمو رویه dvd بریزم و بهش یه اتوران اضافه کنم زیبا باشه و بدون برنامه نویسی. ودر آخر ممنون میشم بگید چیکار کنم که شخص مورد نظر فقط بتونه از داخل dvd و اتوران بازی نصب کنه و نتونه بازی کپی کنه تو هاردش با نهایت تشکر از شما 👌
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
SajjadKhati (15-10-16)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دوست عزیز ، من متوجه ارسال تاپیک تون نشدم
با کدوم نرم افزار میسازین؟
اگه با اتوپلی مدیا استودیو کار میکنین ، بهتره سئوالات تون رو در تاپیک زیر بپرسین تا سریعتر با خبر شم :
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...%8C-48780-new/
اینکه زیبا باشه خوب بستگی به طراحی خودتون داره . کسایی که بیشتر فتوشاپ و فلش بلدترند ، طراحی زیباتری میتونن با نرم افزارهای اتوران سازی کنند
اینکه بدون برنامه نویسی بخوان اتوران بسازین ، قطعا کار بسیار بسیار بسیار ضعیفی ساخته میشه و قابل قیاس با کسی که برنامه نویسی میکنه با اتوران نیست . آموزش اتوپلی هم از اول (حتی بدون نوشتن برنامه) تا آخر (تا نوشتن حرفه ای ترین برنامه) در تاپیکی که گفتم توی 74 قسمت بصورت کامل هست که میتونین شروع به یادگیری کنین
قضیه ی کپی نکردن و اجرای مستقیم از DVD نیاز به برنامه نویسی داره ولی ساده ترین روش اش اینه که همه ی فایل ها رو بصورت یک فایل واحد دربیارین (موقع ساختن و Build کردن پروژه ، گزینه ی Web\Email Executable رو انتخاب کنین) و در برنامه نویسی اش ، چک کنین ببینین اتوران از توی DVD اجرا شد یا نه . اگه از DVD اجرا نشد ، گزینه ی نصب غیر فعال بشه یا از توی اتوران خارج شه (یا هر کاری که دوست دارین)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks