سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid333 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قسمت downlods > options بروید و در تب save to ببینید تمپرری گجا ذخیره میشود
کاربر شهرسختافزار
سلام
وقتي با يك دانلود منيجر مثلا IDM دانلود ميكنيم مثلا يك فيلم
فرض كنيد تا 65 درصد دانلود شده باقيشو يا نميشه دانلود كرد يا اينترنت قطع ميشه اين 65 درصد دانلود شده روي هارد ماست اگه هست كجاست اگه نيست چه اتفاقي براش مي افته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeid333 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به قسمت downlods > options بروید و در تب save to ببینید تمپرری گجا ذخیره میشود
با سلام
دوستان من اینترنت دانلود منیجر رو نصب دارم ولی میخوام 2 یا چند فایل رو به ترتیب پشت سر هم دانلود کنم
مثلاً وقتی گزاشتم دانلود پارت 1 رو که یک گیگ حجم داره و
قتی دانلودش تموم شد بصورت اتوماتیک شروع به دانلود پارت 2 کنه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فایلها را به جای start به حالت add puse وارد idm کنید
در قسمت سمت چپ (categorise) در قسمت main download queue راست کلیک کنید و ادیت را باز کنید تنظیمات را انجام بدین و start now را بزنید
momo000000 (29-08-12)
سلام
جریان این تعداد دانلود های زیر IDM موقع دانلود چیه؟ چطوری فایل ها رو یعنی تقسیم میکنه؟ چطوری این کار میکنه؟ چرا بعضی ها 8 تا بعضی ها 5 تا و بعضی ها 1 دانه ای دانلود میشن؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks