مارک و مدل مموری کارت رو ذکر کنید
کاربر شهرسختافزار
|
|
مارک و مدل مموری کارت رو ذکر کنید
fernaspe (16-04-16)
کاربر شهرسختافزار
چ خوب شد. من هم با یکی از فلشام همین مشکل رو دارم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
خراب شده یحتمل نفسهای آخرشه
منم دوتا رم داشتم اینجوری شدن بعد یه مدت سوختن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویروس به این حالت تغییرشون داده میتونه ویروسه پاک شده باشه اما اثراتش مونده باشه
برای فرمت سی دی ویندوز رو بزارید در بوت فرمتش کنید یا متصل کنید به گوشی یا سیستم عاملی غیر ویندوز و... (البته روی ویندوز سرور تست کردم فرمت میکنه)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
خدمت شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ممنون از توجه شما حتما انجام میدم روش شما را.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (16-04-16)
fernaspe (16-04-16)
کاربر شهرسختافزار
مموری میکرو اس دی هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی پاور فول دیتکشن ،ناشناخته میزنه گارانتی هم نداره،فکر کنم دور انداختنی باشه دیگه با این وضعیت
اگر رم میکرو sd قضیه اش فرق میکنه . این برنامه را تست کنید . البته بگذارید تو خشاب sdبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks