D J V A H I D (05-10-08)
کاربر شهرسختافزار
D J V A H I D (05-10-08)
SSA Super V.I.P
بفرما عزیز :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://rapidshare.com/files/141508529/Eset_Online.exe
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
AMD>INTEL (01-09-08)
کاربر شهرسختافزار
داداش کرک دیگه چیه؟
سه نفر از دوستان با هم 1 نسخه ی اصل رو بخرید . (حدود نفری 15000 تومان)
سه تا اشتراک هم داره
اما من ویروس مخربی رو بهتون می دم که nod32 و kas هیچکدوم حریفش نیستن. من به Symantec EndPoint اعتماد دارم ولی مشکل اینجاست که تو کشور ما اصلش نیست
متاسفانه جدیدا یکسری ویروس شبه ایرانی اومدن . که nod و کسپر اسکی نمیتونن دیتکت کنن . یک حدسهائی میزنم ولی ممکنه دردسر درست کنه . تنها آنتی ویروسی که این ویروس ها رو شناسائی میکنه . imen antivirus symorgh هست . پسرخالم کسپرسکی اصل رو خرید . نشناخت حتی پس از اپدیت . بهش گقتم اینم بگیر منظورم ایمن هست . به راحتی شناخت و پاک کرد . قیمتش هم خوبه 9 تومن .
|
|
कभी हार
بهادر جان Kazme Gheyz 2 را هم کاسپر و ... نمیتونند بگیرند و فقط آویرا و پاندا میتونند بگیرند .
my-id جان این نرم افزار را دیدم ولی حجمش خیلی زیاد بود ! 129 مگابایت!
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Labyrinth (05-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
؟؟؟؟؟؟؟؟؟اما من ویروس مخربی رو بهتون می دم که nod32 و kas هیچکدوم حریفش نیستن. من به Symantec EndPoint اعتماد دارم ولی مشکل اینجاست که تو کشور ما اصلش نیست
نسخه آپدیت شده هر دو این آنتی ویروس ، ویروس Kazme Gheyz رو مثل موش میگیره و نابود میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبهادر جان Kazme Gheyz 2 را هم کاسپر و ... نمیتونند بگیرند و فقط آویرا و پاندا میتونند بگیرند .
کاربر شهرسختافزار
به نظر من avira نسخه پرميوم خوبه اما هر موقع آپديت مي كنم لايسنسش از بين ميره و غير فعال ميشه لطفاً راهنمايي كنيد من اكثر انتي ويروسها رو امتحان كردم اين يكي بهنظرم گزينه خوبيه البته اينم بگم كه نسخه فريش با پرميومش خيلي فرق ميكنه من رو 100 تا ويروس و تروجن امتحان كردم هردوشونو نسخه فريش 18 تا رو پيدا كرد اما پرميومش 36 تا از اونا رو از بين برد اگه كسي تونست لايسنسه جديد پيدا كنه به ما هم بده ممنون ميشم
با تشكر
عضو VIP شهرسختافزار
من از نود 32 نسخه بیزینس ادیشن استفاده میکنم. سرعت بسیار بالا . شناسائی انواع مختلف ویروس و کلین کردن اونها از خصیصه های اصلی این آنتی ویروش قدرتمنده !!!
من انتی ویروس نصب نمیکنم چون برای من خودشون ایجاد مزاحمت میکنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی اگر بخوام انتی ویروس نصب کنم مکافی ، نود و کسپر رو قبول دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.دوستان شکی راه ندید که هم از نظر قدرت و هم سرعت و هم دقت BitDefender یکی از بهترین هاست.
این رو هم فقط از طریق نصب کردن اون خواهید فهمید.در موقع اسکن با نود و یا آنتی ویروس های دیگه تعداد زیادی
از فایلها اسکن نمیشن.مثلا در یک اسکن شاید حدود 50 فایل not scanned بمونند اما با بین دیفندر اینطور نیست.
البته بگذریم از فایل هایی که پسورد پراتکتد هستند که امکان اسکن آنها وجود ندارد.و خیلی امکانات دیگه که میتونین
بعد از نصب اونهاور ببینید.مثلا game mode و...
فقط یک بار امتحان کنید.قول میدم پشیمون نشید.
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks