سلام.من از آنتی ویروس nod32 استفاده میکنم وآخرین آپدیتشم دارم،ولی یه ویروسی توی سیستمم هست که nod نمیتونه بگیرش.اسمه ویروسه هست$$.jetTHM$$.cach
آیا این ویروس خطرناک هست؟وچطوری میشه گرفتش؟با تشکر
کاربر شهرسختافزار
سلام.من از آنتی ویروس nod32 استفاده میکنم وآخرین آپدیتشم دارم،ولی یه ویروسی توی سیستمم هست که nod نمیتونه بگیرش.اسمه ویروسه هست$$.jetTHM$$.cach
آیا این ویروس خطرناک هست؟وچطوری میشه گرفتش؟با تشکر
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز مطمئن نیستم ولی فکر نکنم این چیزی که شما گفتی ویروس باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kahn (18-06-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام.پس این چیه؟حالت مخفی داره ومعمولا وقتی یه فایل صوتی یا تصویری اجرا میکنم پیداش میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دقیقاً نمی دونم ولی با این تفسیر که شما می گی که آنتی ویروست آپدیت هست و چیزی پیدا نکرده و جستجویی که من در مورد این پردازش انجام دادم و چیزی دال بر این موضوع که بد افزار باشه گیر نیاوردم به این نتیجه رسیدم و هنوز هم 100% این گفته خودم رو تایید نمی کنم ولی احتمال بد افزار بودنش خیلی کم هست چون شما می گی در هنگام اجرای فایل صوتی بوجود میاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما از چه Player هایی استفاده می کنی؟
کاربر شهرسختافزار
سلام.من از km playerو jetaudio استفاده میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست من شما اگر میتونی یک کاری بکن،شما اگر از ویندوز 7 یا ویستا استفاده می کنی بر روی پردازی که میگی در Task manger وجود داره برو و بر روی اون کلیک راست بکن و بعد گزینه Open file location رو انتخاب کن و ببین در چه مسیری اون فایل وجو داره و اگر تونستی اون فایل رو کپی کن وبرای من اینجا آپلود کن تا برات چکش کنم تا به یک نتیجه ای برسیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kahn (21-06-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.روی سیستم من xp نصبه.حالا باید چکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks