اینترنت سکوریتی کلا کمی روی سرعت نت تاثیر میگذاره مختص کومودو نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Avast
Avira
ESET NOD32
Webroot
Kaspersky
McAfee
Microsoft Security Essentials
Norton
Panda
Bitdefender
Comodo
Reg Run
Ashampoo
Windows Defender
AVG
ممنون امید جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی سرعت اینترنت هم تاثیر گذاره؟؟؟سرعتUpload یا Download رو میاره پایین؟؟؟
اینترنت سکوریتی کلا کمی روی سرعت نت تاثیر میگذاره مختص کومودو نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(((ساسان))) (03-12-14), Rezasam1 (03-12-14), مهدی بهادرفر (03-12-14)
|
فرق بین Antivirus با Internet security چیه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه بعضی مواقع اون قسمتیکه روی کندی سیستم تاثیر میزاررو غیر فعال کنیم؟
اصلا کدوم قسمتش روی نت تاثیر میزاره؟
آنتی ویروس فاقد فایروال هست . ولی اینترنت سکوریتی حاوی فایروال و یکسری اضافات برای امنیت بیشتر موقع کار با اینترنت هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(((ساسان))) (03-12-14), hamed 111 (05-12-14), Rezasam1 (03-12-14), seyed mamali (06-12-14), مهدی بهادرفر (03-12-14)
واقعا نمیدونم کدوم بهتره؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا گیج شدم...
ممنون از راهنماییتون...
برای کاربرانی که از اینترنت استفاده میکنند . اینترنت سکوریتی گزینه مناسب تری هست . ضریب امنیت خیلی بیشتر از آنتی ویروس هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم امکانات اینترنت سکوریتی
Antivirus: Tracks down and destroy any existing malware hiding in a PC.
Anti-Spyware: Detects spyware threats and destroys each infection.
Anti-Rootkit: Scans, detects & removes rootkits on your computer.
Bot Protection: Prevents malicious software turning your PC into a zombie.
Defense+: Protects critical system files and blocks malware before it installs.
Auto Sandbox Technology™: Runs unknown files in an isolated environment where they can cause no damage.
Memory Firewall: Cutting-edge protection against sophisticated buffer overflow attacks.
Anti-Malware Kills malicious processes before they can do harm.
(((ساسان))) (04-12-14), Rezasam1 (03-12-14), seyed mamali (05-12-14), مهدی بهادرفر (03-12-14)
صد در صد نسخه ی اینترنت سکوریتیش بهتره!!!شک نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط (((ساسان))) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من خودم از نسخه ی آنتی ویروسش استفاده میکنم...
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
Rezasam1 (05-12-14)
یه مشکل اساسی که یه هفته ای بود با Comodo داشتم آپدیتشه....
مثل اینکه ایران تحریم کرده باشن با آی پی ایران فقط 25 درصد آپدیت میشه....به محض اینکه آی پی رو تغییر دادم درست شد!!!!
دوستان اطلاعی از این موضوع دارن؟تحریم شده؟
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 05-12-14 انجام شده است
گاهي نمي شود، كه نمي شود
Rezasam1 (05-12-14)
|
از دوستان کسی خبر تازه ای نداره...
مشکل Comodo چیه که با آی پی ایران سخت آپدیت میشه؟
این مشکل فقط مال من نیست امروز واسه پسر خالم Comodo نصب کردم آپدیت نشد!!!
گاهي نمي شود، كه نمي شود
Rezasam1 (05-12-14)
با تایید گفته دوستان
کاملا و بدون شک نسخه اینترنت سیکوریتی بیت دیفندر 2015
رو پیشنهاد میدم
AMD>INTEL (05-12-14), Rezasam1 (05-12-14), seyed mamali (05-12-14), مهدی بهادرفر (05-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks