AMD>INTEL (25-08-08), mostafaeshghi (26-08-08), Overclocker (04-09-08), Shahryar (25-08-08)
مدیر سابق انجمن
سلام
تو این تاپیک در باره برنامه های بهینه ساز ویندوز و سریع کننده آن بحث میکنم
من خودم از Tune UP Utility استفاده میکنم که واقعا برنامه قدرتمندی هستش دارای برنامه ای به نام TuneUp 1-Click Maintenance هستش که شما وقتی این برنامه رو اجرا میکنی به طور خودکار رجیستری و فایل های اضافه و هارد درایور و در کل یه چک آپ کلی از سیستم میکنه و بهینه میکنه
به طور خودکار هارد درایو رو دفراگ میکنه
در یه قسمت دیگه میتونید سرعت اینترنت و دانلود رو بهینه کنید و همینطور قسمت های دیگر
بهتره خودتون یه امتحانی بکنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Ardalan در تاریخ 25-08-08 انجام شده است
AMD>INTEL (25-08-08), mostafaeshghi (26-08-08), Overclocker (04-09-08), Shahryar (25-08-08)
|
|
من هم از 2006 تا حالا باهاش کار میکنم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موردعلافه ترین قسمت برنامه برای من TuneUp Disk Space Explorer هست ! بهترین برنامه برای مدیریت حجمی هاردتان ! واقعا توپه این برنامه اش
کاربر شهرسختافزار
mili_snax (04-09-08)
من هم از 2006 تا الان از این برنامه استفاده میکنم واقعا برنامه کامل و تقریبا بی نقصی هست چون اکثر این جور برنامه ها بعد از یک مدت به ویندوز آسیب میزنن
مدیر سابق انجمن
سلام
دوستان نرم افزاری که در تاپیک زیر معرفی کردم کسی کار کرده ؟
http://pcnetwork.ir/showthread.php?goto=newpost&t=17178
به نظر باید چیز جالبی باشه
تست میکنم بهتون خبر میدم
|
|
کاربر شهرسختافزار
این جور نرم افزارها تا چه حد کمک می کنند ؟
و اصولا چه کاری را انجام می دهند ؟
Overclocker (04-09-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط red_waves برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته منم میخوام بدونم چقدر تاثیر داره اصلا ارزش نصب کردنش را داره ؟
و از همه مهم تر من نمیخوام با این نرم افزار ویندوزم بریزه به هم و قاطی کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پس اگر چنین کاری میکنه حتما بگید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میخوام یک نر افزاری باشه که اگر بعد از چند وقت ویندوز کند شده حالا این حداقل یکم سریع ترش کنه ؟؟؟
؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر بازنشسته
نمیدونم دوستان چرا دنبال این برنامه ها هستند .. شما که با سیستماتون سرعت کم و کند شدن سیستم معنی نداره ... اینو ما باید بگیم که داریم با سیستمی کار میکنیم که CPU اون 700 مگاهرتزه و هارد اون 20 گیگ .. جناب Hossein_OC که اطلاعات سیستمشون توی امضاشون هست با این اطلاعات یعنی شما مشکل سرعت و کندی را دارید ؟ پس ما چی بگیم ؟
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
تنظیم بهینه سرعت ویندوز و از کار انداختن سرویسهای بلا استفاده،جهت زیبا تر شدن ویندوز یا حداکثر کارایی(تون آپ)،دفراگمنت کردن رم،دفراگمنت کردن رجیستری ویندوز،بک آپ گرفتن از ریجستری،پاک کردن فایلها و پوشه های زاید و بلا استفاده ازروی هارد و نیز افرایش سرعت ویندوز،در زمان بی کاری سیستم می تونن همه اینکارها رو انجام بدن یعنی اصلا ایجاد مزاحمتی نمی کنن،ضمن اینکه یک سوییت کامل هم هستند(سیستم مکانیک)هم برنامه های ریکاوری،هم بهینه سازی،تعمیر و ...(حتی آنتی ویروس و فایر وال)...
اما خوب ممکنه مشکلاتی هم پیش بیارند،که برای منکه هنوز اتفاق نیوفتاده!
mili_snax (04-09-08), Overclocker (04-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks