بله فرمايش شما كاملا متينبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي من طبق تجربه پاورهائي با توان پائينتر از پيشنهادي رو هم ديدم كه بدون هيچ مشكلي جواب داده:
مثلا 9600GT با 330 وات گرين
4850 و 4830 با 380 گرين.
حتي 4870 با 430 وات گرين.
البته در مورد GTX 280 تجربه اي نداشتم .
نظر شخصي خودم هست كه ممكن هم درست نباشه. واون بالا هم گفتم من بودم با اين پاور استفاده ميكردم البته با اين اوصاف حرفم رو پس ميگيرم و اگر پول داشتم GTX280 ميخريدم پاور 485 يا 535 (بسته به 2 هسته يا 4 هسته بوده پردازنده) واسش ميگرفتم.
همين الان سيستم خودم ولتاژ خط 12 ولتش رو كه با مولتي متر ديجيتال اندازه ميگيرم 11.7 ولت هست(فول لود) ولي سيتم 6 ماهه روشنه و فول لود داره كار ميكنه.
گرافيك 4670 رو هم روي اين سيستم بستم كه تو سايت AMD گفته پاور 400 وات ريل ميخواد درصورتيكه پاور من يه پاور معمولي هست كه فقط 13 تومن پول پاش دادم.
من يه روشي هم واسه اينكه پاور جوابگو هست يا نه هم بگار ميگيرم
پردازنده رو تا ته اوركلاك ميكنم به طوري كه استيبل باشه
حالا تمام توان پاور رو ميگيرم. از دو تا درايو روي هارد كپي ميكنم. فلاپي رو ميزارم فرمت بشه. Mp3 ميزارم پخش بشه. ATi tools رو ران ميزارم كه برق زيادي هم از گرافيك ميكشه و حسابي اون رو گرم ميكنه.همينطور Orthos رو ران ميزارم. اگه Orthos بعد از حدود 10 دقيقه error نداد نشون دهند كافي بودن پاور هست.
البته بنده ادعائي ندارم شايد روند كار من غلط باشه.

Bookmarks