بدون شک
ATI RADEON 4850
ولی پاورت به نظرم باید عوض بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام دوستان یه کارت خوب واسه بازی میخوام حدود قیمت 250 باشه
این مشخصات سیستمم هست
main asus m2ne sli
cpu 4600+x2
ram 2 gig crusel balestic trancer
power 470 acbell
ممنون از همه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
بدون شک
ATI RADEON 4850
ولی پاورت به نظرم باید عوض بشه
برای گفتن من شعر هم به گل مانده == نمانده عمری و صدها سخن به دل مانده
Labyrinth (12-07-08)
یعنی پاورم جواب نمیده؟
اخه یکی از دوستام گفت میکشه؟
نه عزیز شما عوض کن الان این سیستمی که من میبینم حدود 350 وات مصرف برقشه اگه این کارت رو نصب کنی خیلی لبه مرزی میشی که رست نیست حتما قدرت پاور باید 25% بیشتر از مقدار مصرف سیستم باشه
من درباره پاور Green 580W EPS رو توصیه میکنم واسه این سیستم کافیه حتی اون 25% رو هم تامین میکنه.حدود 85 تا 90 تومن هم هست...
عضو VIP شهرسختافزار
|
|
کارتو گرفتم 265
با همون پاور ای سی بل فعلا بدون مشکل داره کار میکنه
ممنون از همگی
شک نکن که یکم کار سنگین انجام بدی با سیستمت خازن های مادربوردت باد میکنه بعد هم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهر سختافزار
مبارک باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط cao-cao برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من میشه بگید با چه گارانتی کارت رو خردید و از کجا ؟
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks