سلام به تمام دوستان و اساتید عزیز:
دوستان به بنده یه کارت گرافیک حرفه ای لازم دارم برای میک و مونتاژ فیلم تا قیمت 300 هزار تومن
البته یه مانیتور با حال و حرفه ای با قیمت 200 تا 2300 هزار تومن معرفی کنید
ممنون منتظرم یا حق
کماکان منتظر جواب هستیم !
سلام به تمام دوستان و اساتید عزیز:
دوستان به بنده یه کارت گرافیک حرفه ای لازم دارم برای میک و مونتاژ فیلم تا قیمت 300 هزار تومن
البته یه مانیتور با حال و حرفه ای با قیمت 200 تا 2300 هزار تومن معرفی کنید
ممنون منتظرم یا حق
کماکان منتظر جواب هستیم !
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfanath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم گرافیک 6850 از برند XFX با مانیتور LG 2261vp انتخاب بدی نیست ( کابل رابط رو HDMI بردارین . )
MARINE (07-08-11), P A R H A M (22-07-11), Rezasam1 (23-07-11), ViViD (23-07-11)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط erfanath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گرافیک کارت برای کارهای میکس پیشنهاد میکنم nvidia تهیه کنید 570 یا 460 بنظرم انتخاب بدی نباشه
البته اینها کارتهای حرفه ای این کار نیستند ولی با بودجه شما بنظرم انخابهای بدی نباشند
در مورد مانیتور هم مونیتوری که مهرداد گرامی معرفی نمودند را دارم و راضی هستم
D J V A H I D (24-07-11), erfanath (23-07-11), mehrdad_ab (23-07-11), P A R H A M (23-07-11), PUMAOC (23-07-11), Rezasam1 (23-07-11), ViViD (23-07-11)
ممنون که بم کمک کردید ولی من یه گرافیک با حال می خوام که فعلا باش راه بیافتم
و بتونم خوب باش بازی کنم
نظرتون درباره مانیتورهای aoc چیه؟
ممنون یاحق
سلام دوستان من قصد خرید این کارت رو دارم. برای همین میکس و مونتاژ و کارای حرفه ای گرافیکی
radeon HD 6870
از کدوم شرکت بگیرم
الان Sapphire HD6870 1GB GDDR5 هستش 250/000T
اینو بگیرم خوبه یا پاورکالر بگیرم خواهشا راهنماییی کنید
اصلا کارته خوبیه
nVida در سطح این چی داره کدوم بهتره
ممنون منتظرم یا حق
عزیز جان عرض کردم خدمتتون شما برای کارهای میکس بهتره nvidia بگیرید
الان 460 و 560 حدود 240 تومنه که هم قدرت بسیار مناسبی در بازیها داره و هم در نرم افزارهای مختلف کانورت و تدوین عملکرد خوبی داره
جالا اگر شما نظرتون روی 6870 هستش از هر برندی که ارزونتره خرید بفرمائید ( معمولا مدلهای معمولی که حدود 250 تومنه ، رفرنس هستند و تفاوتی با هم ندارند )
|
|
ممنوندوست گرامی
می شه کاملتر درباره ابن کارتها توضیح بدید
کدوم بهتره کدوم برند رو بگیرم
و یه چیز دیگه اینکه من تازه با اورکلاک آشنا شدم. ومطمئنا برای کارهای حرفه ای اور لازمه می خواستم بدونم این کارت واسه اور خوبه یا نه ؟
و اینکه من مادربردمو می خوام asuse p8p67 pro بگیرم
ممنون یا حق منتظرم
عضو VIP شهرسختافزار
توضیح خاصی نیاز نیست ، 560 در ادامه کارت 460 برای مقابله با کارتهای سری 6850 و 6870 اومدش ، که طبق تجربه ، مطالعه و بازدهی که آقا نیما گرفتن ، بازدهی Nvidia از سری Radeon توی این بازده قیمت بهتره .
6870 قیمت بالاتری نسبت به 6850 که هم رده 560 هست داره ، اما همونطور که بیان کردن مدلهایی که طبق طرح کارخانه سازنده ارائه میشن چه گیگا ، چه ایسوس و ... تفاوت چشمگیری ندارند.
برای 6870 پیشنهادم XFX or Sapphire و برای 560 هم پیشنهادم Evga هستش .
پ.ن : Asus p8p67 pro مادربرد خیلی خوبیه و با یدونه 2500k یا 2600k به راحتی خودش رو نشون میده
موفق باشین .
ممنوندوست گرامی
می شه کاملتر درباره ابن کارتها توضیح بدید
کدوم بهتره کدوم برند رو بگیرم
و یه چیز دیگه اینکه من تازه با اورکلاک آشنا شدم. ومطمئنا برای کارهای حرفه ای اور لازمه می خواستم بدونم این کارت واسه اور خوبه یا نه ؟
و اینکه من مادربردمو می خوام asuse p8p67 pro بگیرم
ممنون یا حق منتظرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks