سلام دوست عزیز
من مدت بیشتر از 6 ماه است از مانیتور full HD - Full LED LG W2286L استفاده می کنم و خیلی خیلی هم راضی هستم ... از LCD خیلی بهتره ... مقدار مصرف برقش نصف LCD است و همین طور که می دونی خود LCD مقدار مصرفش 1 / 3 مانیتور های فلت یا لامپ تصویر دار است .. پس خودت حساب کن که چقدر کم مصرف است و در عین حال که رزولوشن تصویرش 1000 برابر LCD است و کنتراست تصویرش خیلی فوق العاده است .. اگر به سایت مادیران بری مشخصاتش رو می بینی ... البته AOC اومده رو دست LG پاشده و اومده همین امکانات رو با قیمت یه مقدار کمتر ارائه داده .. البته خودم باهاش کار نکردم که بتونم اظهار نظر دقیق کنم اما من 23 ساله از مارک LG استفاده کردم و راضی هستم .. قبلا از مدل لبخندی فلترون ال جی داشتم و الحمدلله چشم حسود کور و گوش شیطون کر ... هیچ کدوم تا حالا یه آخ نگفته ... من تلویزویون LCD full HD هم دارم اما مارکش سامسونگه .. کیفیت LED بیشتر از LCD است و من اینو چون کار می کنم و میبینم دارم می گم ..
ضمنا الان مدل های بهتری از LED اومده .. و با قیمت های کمتر
کار خود من رندرگیری و گرافیک است و رشتم معماریه و طراحی داخلی و طراحی دکوراسیون و ابزار آلات هم انجام می دم که حساسیت موضوع زیاده و سیستم زیاد روشن می مونه واسه همین این مانیتور رو انتخاب کردم و راضی هستم
ضمنا بدون که مشکل بزرگ تلویزیون ها و مانیتور های LCD - LED - PLASMA این هست که اگر صفحه اسکرین سیور سریع نداشته باشه و یک تصویر مدت بیشتر از چند دقیقه ثابت بمونه احتمال مرگ پیکسل ها ( ثابت موندن تصویر ) خیلی زیاده و در صورت اتفاق هیچ راه حلی نداره و باید کلا مانیتور یا تلویزیون تعویض بشه یعنی تقریبا همون هزینه اولیه .. حالا جای خوبش اینه که این احتمال و زمان در PLASMA بسیار شدید ( زمان کم ) در LCD بسیار کمتر (فرصت ثابت موندن بیشتر شده خیلی بیشتر از PLASMA ) در LED هم که دیگه فوق العاده اوضاع بهتر شده و زمانی که تصویر می تونه ثابت بمونه خیلی بیشتر شده که زمان دقیقش تو اطلاعات مانیتور هست در سایت اگر بری می بینی ...
پیشنهاد من برای خرید برند مانیتور چه LCD چه LED به ترتیب :
Samsung
LG
AOC
البته چون LED های سامسونگ خیلی گرون بود من ال جی خریدم چون زیاد باهم فرق ندارن چون هر سه جزو بزرگترین تولید کننده ها هستند و اکثر مارک ها همچون Sony - toshiba جزو مصرف کننده های صفحه این کمپانی ها مخصوصا سامسونگ هستند . که البته در حال حاضر دارن برنامه می ریزن که خودشون هم تولید کننده بزرگ بشن اما خوب خیلی زمان خواهد برد چون تولید این صفحات با این تکنولوژی شوخی نیست . سامسونگ حرف اول رو می زنه و از لحاظ کیفیت ساخت بهتر از LG هست و این دو خیلی بهتر از سایر برند ها .
دقت کن هر چی میگیری ، چون تو کار میکس و مونتاژ هستی و پیکسل ها مهم هست سرعت پاسخ دهی پیکسل ها هر چی بیشتر بهتر و سعی کن LED بگیری حتما . !
من از وقتی که PLASMA , LCD اومد تو بازار تو کارش هستم ( فروش و خدمات پس از فروش و به خصوص استفاده شخصی خودم ) واسه همین اینجا دارم به صراحت اظهار نظر می کنم .
البته نظر بقیه دوستان هم کاملا قابل احترام و در نظر گرفتن هست .
بازم سوالی بود در خدمتم .

Bookmarks