برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG LED Monitor 29UM65-P Ultrawide IPS SP
من نظر خیلی خوبی رو این مدل دارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
LG LED Monitor 29UM65-P Ultrawide IPS SP
من نظر خیلی خوبی رو این مدل دارم
AMD>INTEL (24-01-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
دلیل نظر مساعدتون رو میشه بفرمایید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک کنم قیمتش 1,060,000 تومن باشه؟!
از نظر ظاهر به نظرم ایسوس قشنگتره (حداقل به خاطر پایه)
چون این مدل ایسوس :Asus Full HD 22" VX229H AH-IPS حدود 700 تومنه دوست داشتم نظرات رو راجع به این مدل هم بدونم.
بخاطر قیمت رقابتی و این که زیر 1 تومن هست. فک کنم 900 باشه. شایدم کمتربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ma-va-ahlebeyt- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایسوس خوشگلتره ولی قیمتشم بیشتره
ایسوس هم مدل خوبیه ولی این مدل الجی ارزش خرید بیشتری دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
در مقایسه با مدل asus full hd 23 inch MX230H AH-IPS که با همون قیمت یک میلیون و شصت هزار تومنه چطور؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
متشکرم از شما ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (24-01-15)
مدل LG 29 اینچ هست . این فضا رو هنگام کار با نرم افزارهای تخصصی متوجه میشید چقدر کار شما رو راحت میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ma-va-ahlebeyt- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (24-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks