نظرتون راجع به کارت گرافیک HIS 390x r9 چیه .گارانیش تو ایران معتبره من اسم HIS رو نشنیدم برند متفرقه هست یا خوبه
نظرتون راجع به کارت گرافیک HIS 390x r9 چیه .گارانیش تو ایران معتبره من اسم HIS رو نشنیدم برند متفرقه هست یا خوبه
|
|
RADEON9 (23-04-17)
یه سوال دیگه استاد امید شاید بی ربط باشه به تایپیک من بعد میخوام 580 بگیرم . ولی کارت گرافیک rx 580 msi که برند مورد اطمینان منه فقط یه تغذیه هشت پین داره ولی HIS RX 580 XTR IceQX2 یه 8پین به علاوه یه 6 پین داره .الان اینکه rx 580 msi فقط یه 8 پین داره واقعا واسش کافیه یعنی مشکلی واسه مادربرد پیش نمیاد مثل سری 480
صد درصد کافیه . این GPU نیازی به 2 تا 8 پین نداره . MSI هم GAMING X معتبرترین برند کارت گرافیکشه به هیچ عنوان ریسک نمیکنه . اصلا HIS با MSI قابل قیاس نیست از نظر کیفیت ساخت و طراحی . چه بسا HIS از همون طرح رفرنس استفاده کنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RADEON9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GURU3D هم بهش AWARD داده .
استاد ببخشید چون منحساسم هی میپرسم شما اطمینان میدی rx580 msi یه هشت پین واسش کافیه .دوم اینکه به نظر شما rx580 از 390x قویتره یا ضعیفترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صد درصد کافیه . قابل قیاس نمیدونم تکتولوژی ساخت 14 نانو باعث شده مصرف کمتری داشته به خاطر همین حرارت هم کمتری تجربه میکنی . تایید من به کنار . guru3d هم تاییدش کرده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RADEON9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RADEON9 (23-04-17)
|
|
واسه بازی تو 4k کافیه rx580برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RADEON9 (23-04-17)
ببخشید هی میپرسمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجوری باشه پس تو fullhd تا چند سال راحتم باهاش درسته
بله همینطوره عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RADEON9 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RADEON9 (23-04-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks