خوب مشخصات انتخابی سیستمم تا الان اینا اوکی شدن :
monitor : samsung p23500
cpu : intel e8400
mainboard : asus p5q3
ram : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB) / DHX
vga : ati 5750
دوستان نظرشون در مورد انتخابهای من چیه !؟
خوب مشخصات انتخابی سیستمم تا الان اینا اوکی شدن :
monitor : samsung p23500
cpu : intel e8400
ram : CORSAIR - Dual Channel 4GB - 1600-(2x2GB) / DHX
vga : ati 5750
دوستان نظرشون در مورد انتخابهای من چیه !؟
MicroSystem (12-11-09)
|
|
ببینم این عکسی که در زیر میذارم کدوم مدلشونه !؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MicroSystem (12-11-09)
کاربر شهرسختافزار
اين 5750 هست با برد ATI كه تو بازار نيستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
molana (12-11-09)
پس توی بازار چه بردی وجود داره !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
molana (12-11-09)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداينها رو بيخيال شو Corei5 بخر يا AMDcpu : intel e8400
|
|
در موردشون اطلاعاتی ندارم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای من سرعت مهمه و شنیدم e8400 دو هسته هست و سرعتش زیاده ! از مدلی که معرفی کردید آشنایی ندارم .
اگه میشه درموردش توضیح بدید و با e8400 مقایسه کنید .
نظرتون در مورد مادربوردی که انتخاب کردم چیه !؟ و اینکه اگرنه چی رو معرفی می کنید .
MicroSystem (12-11-09)
کاربر شهرسختافزار
8400 يه زماني خوب بود الان ديگه دورانش تموم شده مادبرد مورد نظر شما هم خيلي گرونه و اصلا توصيه نميشه اين سوكت ديگه از رده داره خارج ميشه و 200 تومن هزينه كردن واسش منطقي نيست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اين پول شما بهتره مادبرد با سوكت جديد اينتل بر پايه معماري Corei5 تهيه كنيد. البته پردازنده هاي يكم گرونند ( و در عوض قدرتمند تر) و رمهاش هم حتما بايد DDR3 باشند
اگه بودجتون محدوده و به Corei5 نميرسه باز AMD چهار هسته اي انتخاب بهتريه. AM3 - Athlon II X4 630 - 2.8GHz نميدونم تو بازار امده يا نه(620 امده) ولي اگه امده باشه بسيار عاليه. مادبرد هم اين رو ميتوني حدود 60 تومن بخري:
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=27254&p=170844
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MicroSystem برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جدیدترین سوکت اینتل چیه !؟
من تا حالا فقط با اینتل کار کردم
پردازنده ای بر پایه ی coreI5 معرفی کنید که سرعت بالایی داشته باشه من تا 200000 تومن برای سی پی یو می تونم هزینه کنم .
این i7 که میگن چیه !؟ اونم سوکت جدیدتریه !؟یا نه روی همون سوکت i5 سوار میشه !؟
این مدل که گفتید قیمتش چنده !؟ منظورم AM3 - Athlon II X4 630 - 2.8GHz
من مادربوردی می خوام که حداقل تا 8 گیگ رم ddr 3 باس 1600 رو ساپورت کنه (حداقل ) با این مشخصات سراغ دارید !؟ ( اگه ایسوس باشه چه بهتر بعد گیگا )
ripek (27-04-10)
کاربر شهرسختافزار
جديدترين سوكت اينتل همون Corei5 هست البته corei7 چند ماه قبل تر امده و قويتره و گرونترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط molana برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Cpu Intel Core i5 750--------------------------235T
Cpu Intel Core i5 750 /Package Type:LGA1156/ Manufacturing Technology:45 nm /CPU Speed:2.66 GHz /L3 Cache Size:8 MBMB ASUS P7P55D LE ------------------------------185T
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدIntel LGA1156 Platform i7 Processor/Core™ i5 Processor / Intel® P55 Express Chipset/16 GB, DDR3 2200/ ASUS Hybrid Technology / ASUS 8+2 Phase Power Design / MemOK / TurboV Quad-GPU CrossFireX Support Xtreme Design - Hybrid Series, Designed to Perform
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks