دوستان به کمک فوری شما نیاز دارم .آیا کارت HD6570 برای گیم مناسبه یا نه فوری جواب بدید چون فردا میخوام این کارت رو بخرم
کاربر شهرسختافزار
دوستان به کمک فوری شما نیاز دارم .آیا کارت HD6570 برای گیم مناسبه یا نه فوری جواب بدید چون فردا میخوام این کارت رو بخرم
|
|
کاربر شهرسختافزار
Amir.Lovely76 (14-07-13), nima_hl (14-07-13)
به رزولیشن مانیتور شما بستگی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir.Lovely76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای یک مونیتور 19 اینچ با رزولیشن 1366*768 بد نیست ( برای مانیتور 1024 خوبه ) ولی برای مانیتور با رزولیشن 1920*1080 جالب نیست
Amir.Lovely76 (14-07-13), hosseinbrusli (14-07-13), Over_Cracker (14-07-13)
کاربر شهرسختافزار
مانیتورم 19 اینچ این هم رزولیشنش 900*1400 به نظر شما میشه با این کارت بازی های جدید رو بازی کرد و هم چنین اگر قیمتی ازش دارید برام بفرماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با اين رزوليشن به اصطلاح لگ خواهيد داشت
قيمتش حدود 210 تومنه
kingsped (15-07-13), Over_Cracker (14-07-13)
کاربر شهرسختافزار
من تو نت هر چی گشتم نبود میشه یه شماره هی شرکتی و یا سایتی به من بدید ببینم قیمتش چجوریهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
يه سر به سايت ذيل بزنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amir.Lovely76 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://rayansaba.net/index.php?categoryID=90
ولي به نظر من يه 6670 بگيري بهتر جواب ميگيري
قيمت مناسبتري داره
Amir.Lovely76 (14-07-13), kingsped (15-07-13), Over_Cracker (14-07-13)
کاربر شهرسختافزار
می خوام قیمت از 170 یا 180 بالاتر نره .راستی خریدن چند روز دیگه عقب افتاد وقت دارم بیشتر فکر کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پاور کالر 6570 را میتونید 209 تومن بخرید:
لینک
وقتی بودجتون محدوده و میخواهید کارت نو بخرید،هیچ گزینه ای جز 6570 ندارید! باید رو تنظیمات متوسط به پایین بازی کنید.
راه دومی هم دارید اینه که صبر کنید و بگردید دنبال یک 6670 دست دوم و یا GTS450 دست دوم!
متاسفانه قیمت ها اینقدر بالا رفته که اصلا نمیشه به خرید گرافیک واسه گیم فکر کرد!
کاربر شهرسختافزار
از راهنمایی همه اساتید ممنونم همون 6570 رو میخرم فقط یه سوال این که pcie x16 2 وpcie x16 2.1 چه فرقی با هم دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks