به به .... بالاخره یه آدم لارج !!!! هم پیدا کردیم بدون محدودیت بودجه !!!!!! خوب شما چند تا گزینه خوب دارید برای انتخاب :
1- 4870x2
2- 280gtx
3- 4870
4- 9800gtx+
5- 4850
قیمتهاشون هم از 650 تومن هست به پایین ......
کاربر شهرسختافزار
به به .... بالاخره یه آدم لارج !!!! هم پیدا کردیم بدون محدودیت بودجه !!!!!! خوب شما چند تا گزینه خوب دارید برای انتخاب :
1- 4870x2
2- 280gtx
3- 4870
4- 9800gtx+
5- 4850
قیمتهاشون هم از 650 تومن هست به پایین ......
|
|
اين هايي كه گفتي به مادر بوردم ميخوره؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
945P-S3 GIGABYTE
اگر اين پست به شما كمك كرد روي تشكر كليك كنيد
چه ماركي خوبه؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط murizaki_2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستي NVIDIAباشه نهATI
آخرین ویرایش توسط regedit در تاریخ 08-10-08 انجام شده است
اگر اين پست به شما كمك كرد روي تشكر كليك كنيد
کاربر شهرسختافزار
دوست من در مورد چیپست گرافیک بهتره سراغ مارک ati بری چون در حال حاضر قویترین چیپستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط regedit برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متعلق به این شرکت با نام hd4870 هست که در تست های انجام شده در حدود دو برابر از
چیپستهای سری 280 انویدیا سریع تر هستند و در مورد قیمت هم ارزانتر از این کارتها هستند به
طوری که همین چیپست در غالب کارت گرافیک 4870 توسط شرکت گیگابایت به قیمت 390000
تومان به فروش میرسه .
Ardalan (08-10-08)
کاربر شهرسختافزار
خوب اینجوریام نیست راستش!! (من خودم طرفدار سری 4800 هستم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط makintash برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در اصل 4870 رقیب مستقیمش GTX260 هست با حدود 300 دلار قیمت.
اونی که شما میگی از GTX280 بهتره، در حقیقت 4870X2 هست که خوب انصافا الآن قوی ترین کارت موجوده. قیمتش هم به نسبت کاراییش خوبه.
معایبش، یکی اینه که تو پردازش هایی که نمیتونن از دو تا GPU استفاده کنن، قدرت اصلیش معلوم نمیشه ( البته اکثر بازیها مشکلی ندارن با این قضیه) و دومیش هم اینکه یکم بلنده کارتش که باعث میشه تو هر کیسی جا نشه.. به هر حال انتخاب بسیار عالی ای هست
موفق باشید
Labyrinth (08-10-08)
کاربر شهرسختافزار
یکی از مسائلی که باعث افزایش قیمت در سری کارتهای gtx انودیا میشه استفاده از باس های
448 و 512 بیتیه که در کارتهای ati با استفاده از باس 256 بیتی و افزایش فرکانس حافظه و مسیر توانستند نرخ تبادل را به 240 گیگ نیز برسونند. در حقیقیت در آزمونهای 3dmax و بنچ مارکهای دیگه کارتهای hd4870 اور شده تونستند امتیازهای خیلی نزدیک به gtx280 بگیرند این در حالیه که هم قیمت پاینتری دارند و همینطور توان کمتری نسبت به کارتهای انویدیا مصرف میکنند(به خاطر تکنولوژی 55 nm ساخت چپست).
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks