هفته ی دیگه این کارت گرافیک موجود میشه، در خریدش درنگ نکنید: Gigabyte GTX 960 G1 Gaming OC WF 3X 2GB
(شاید 5شنبه ی این هفته هم توزیع بشه به بازار!! قیمتش هم بین 1 الی 1400 نهایتاً در بازار خواهد بود.)
سلام خدمت دوستان و اساتید
بعد از کمک استاد نصبت به رفع مشگل فرکانس CPU بنده این بار هم از شما کمک و هم فکری میخوام
آخر این ماه بعد چند سال میخوام کارت گرافیک سیستم رو عوض کنم ، تا دوباره بزنم تو کار GAME بودجه : .900.000 تا 1.100.000 نهایتش 1.200.000
مشخصات کامل سیستم رو مینویسم تا بهتر راهنمایی بفرمایید :
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مادربرد : DFI Lanparty 790FX Dark SB600
رم : DDR2 8gig patriot Black edit bus 800
پاور : Green 890w gaming
مانیتور: LG 22vp Full HD
کیس: CoolMaster CM690 V2
خنک کننده ها همه کولر مستر 8 عدد فن 14 سانتی + Cpu Fan CoolerMaster V8
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظر خودم روی گرافیک های AMD هستش یه دست میشه سیستم و برای نصب یه سری از درایور ها راحت تر نصب میشن مثل SM Bus Control ها و درایور
خوم این 2 مدل رو مد نظرم مدل :
ASUS R9 280x DCII TOP 3GB
ASUS R9 280 DCII TOP 3GBاین 2 مدل در حال حاضر با گارانتی VISTA (الماس خاورمیانه 3 سال گارانتی) از رنج 880 هزار تا 1.200.000 تو بازار بودن هرکی یه قیمت میداد قیمت ها اصلا شبیه هم نبود
اول اینکه من شنیدم خرابی کارت گرافک های ASUS زیاده و گارانتی خوبی نداره آیا این درسته ؟
دوم خود فروشنده ها میگفتن MSI بگیر هم خنک تره هم گارانتی ماتریکس خیلی بهتره ؟ MSI R9 280 OC Twin Frozr IV Gaming 3GB
سوم اصلا این 2 مدل کارت های خوبی هستن ؟
چهارم درگاه PCI-Express من 2 هستش و این کارت ها 3 مشگلی از این بابت نیست ؟
این کارت ها رو حداقل تا چند سال میشه روش حساب کرد ؟
من میخواستم PS4 بگیرم ولی با افزایش قیمت شدید دستگاه و قیمت بازی ها بیخیال شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
valve_110 (27-01-15)
مرسی دوست من ولی ترجیح میدم سری AMD باشه تا همخونی بهتری داشته باشه رو سیستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت در حال حاضر من NVIDIA 9800GTX هستش واقعا کارت خوبی هستش ولی عمرش تموم شده ، و یه نمور با چیپ های AMD سر ناسازگاری داره NVIDIA برای همین دنبال AMD هستم ...
Sapphire R9 280X Vapor-X OC
یا
Gigabyte R9 280X OC WF X3
valve_110 (27-01-15)
M3RS4D 50062 (27-01-15), valve_110 (27-01-15)
دوست عزیز همچین چیزی به هیچ وجه وجود نداره. ناسازگاری کارتهای Nvidia با پردازندههای AMD اگه واقعیت داشت، بخش پردازندههای AMD الان ورشکست شده بود :)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط valve_110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این یک باور غلطه که ازش برای تبلیغات جهتدار استفاده میشد. مشکل "سازگاری" رو به کل فراموش کنید.
با بودجه 900 تا 1،200 بهترین کارتهایی که فعلاً میتونید در بازار تهیه کنید به ترتیب GTX 760 - R9 280 - R9 280X - GTX 770 هستند. تفاوت بین دو کارت GTX 770 و R9 280X بسیار کم و نامحسوسه. 280X به دلیل وجود منتل، مشخصاً در بازی BF4 ( و بازیهایی که درآینده از منتل پشتیبانی خواهند کرد) عملکرد بهتری داشته اما به طور کلی در بنچمارکها برتری نسبی با GTX 770 بوده. R9 280 حدود 10درصد سریعتر از GTX 760 است و البته کمی هم گرونتره.
پیشنهاد:
Gigabyte GTX 770 OC WF 3X 4GB به قیمت 1،180 به عقیده من بهترین انتخاب در این رنج قیمتیه. اما اگه علاقه زیادی به کارتهای AMD دارید میتونید با همین حدود قیمت کارت R9 280X با برد گیگا یا ایسوس یا MSI رو تهیه کنید.
اگه امکان افزایش بودجه براتون وجود داره، میتونید با 150 هزینه بیشتر کارت Zotac GTX 970 OC 4GB (به قیمت 1،350) رو تهیه کنید که عملکرد بسیار بهتری نسبت به GTX 770 و R9 280X داره. (بنده به شخصه اگه جای شما بودم، قرض میکردم و همین کارت رو میخریدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
در مورد کارت GTX 960 که حسام عزیز بهش اشاره کردند، این کارت عملکردی مشابه GTX 770 داره. در تستهای انجام شده برتری نسبی با GTX 770 بوده اما ارزش این کارت نسبت به قیمتش سنجیده میشه. شاید بهتر باشه چند روزی صبر کنید تا به بازار بیاد و بعدتصمیم بگیرید.
AMD>INTEL (27-01-15), M3RS4D 50062 (27-01-15), valve_110 (27-01-15)
|
این کارت هایی که شما گفتین از DX12 کامل پشتیبانی میکنن ؟ چون کارت های AMD با توجه به معماری GCN از DX12 کاملا پشتیبانی میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kaveh-gh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوام یه چیزی بگیرم که چند سالی راحت باشم ....
بله. به نظر من 960gtx از برند گیگابایت با خنک کننده windforce 3x بیشترین ارزش خرید دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط valve_110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بررسی های این کارت
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...-gaming-52001/
چیزی که من و برای خریدASUS R9 280x DCII TOP 3GB384 bit کارت های AMD /
جلب میکنه اول برند ASUS هستش / دوم داشتن 3 گیگ رم (که الان بیشتر بازی ها دیگه برای اجرای خوب 2گیگ لازم ) دارن مدلی که شما گفتی 2 گیگ هستن / معماری جدیدش AMD که
تو 2 تا کنسول نسل 8 هم استفاده شده و الان بیشتر بازی ساز ها دارن باهاش کار میکنن / رابطه
من تجربه خوبی از کارت های GIGA ندارم برعکس مادربرد هاش که عالیه هستن واقعا انتخاب سخته نمیدونم حالا واقعا GIGA الان از برندهایی مثل Zotac ro Evga or MSI or ASUS قوی تره
در کارتهای NVIDIA?????
آخرین ویرایش توسط valve_110 در تاریخ 27-01-15 انجام شده است
یکی از بهترین ها هست . اون بررسی ها نشون دهنده یک کارت قدرتمند هست . گیگابایت تو کارت گرافیک هاش از بهترین ماسفت ها و خازن ها و کولینگ استفاده میکنه . کافیه برد کارت گرافیک گیگابایت رو با برد شرکت دیگه مقایسه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط valve_110 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
valve_110 (28-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks