سلام دوست عزيز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahbarcelona برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر واقعا ATI Radeon HD4870 رو بتونيد 130000 تا 140000 تومان بخريد که عاليه. قيمتش اينجا حداقل 220000تومانه. مشکلي هم با پاورتون نداره.
به نظر بنده کارت گرافيکي ميصرفه از خارج بخريد. جون اين قطعه واقعا بيخود توي ايران گرونه و در اکثر رنجها(مخصوصا رنجها کارتهاي گرافيک بالا) قيمتهاي ايران خيلي بالاتر از قيمت جهانيه.
اما در زمينه مانيتور اينگونه نيست و قيمتها در سريهاي موجود در بازار ايران تقريبا با قيمت جهاني هم سطحه ضمن اينکه گارانتي هم توي ايران دارن(گارانتيهاي خوب ماديران و سام سرويس) و به نظر بنده مانيتور رو از داخل بخريد ياصرفه تره.
به نظر بنده بهترين انتخاب شما Samsung Syncmaster T220P هست. تا نظر ساير اساتيد چي باشه.
سوالي بود در خدمتم.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks