طبق تجربه شخصی برای AMD ساپفایر وبرای مارکXFX-nvidia
سلام بین این دو مدل از لحاظ کارایی، کیفیت ساخت، کیفیت قطعات، خنک کننده، کم صدا بودن
فن و سایر موارد کدام یکی بهتر است ؟
XFX ATI 6670 1GB DDR5
667X-ZAF_1.jpg
http://products.xfxforce.com/es-la/G...0/HD-667X-ZAF3
یا
SAPPHIRE HD 6670 1GB GDDR5
11192-01_HD6670_1GBGDDR5_DP_HDMI_VGA_PCIE_C03_634387441329663850_600_600.jpg
http://www.sapphiretech.com/presenta...n=&lid=1&leg=0
آخرین ویرایش توسط Cyberlife در تاریخ 27-04-13 انجام شده است
|
|
طبق تجربه شخصی برای AMD ساپفایر وبرای مارکXFX-nvidia
Cyberlife (27-04-13)
سلام
با توجه به این که جفت برند ها برند های خوبی هستند و امتحان پس داده هستند ولی کیفیت ساخت و قطعات سافایر بهتر از xfx هست
بنده هم سافایر رو پیشنهاد میکنم
Cyberlife (27-04-13)
کاربر شهرسختافزار
xfx ها كلاً كارتاي داغي هستند واسه چيپ هاي amd به نظر وتجربه من xfx با انويديا همخواني بهتري داره
Cyberlife (28-04-13)
من همین 6670 رو 2 گیگ ولی DDR3 دارم و سافایر
خوب من راضی ام ازش
ولی یه چیز دیگه اینکه البته من طرفدار XFX هم هستم ولی دوستان میگن رو چیپست AMD داغ میکنه که خب نمیدونم؟!!
ولی توصیه ام اینه از اونجاییکه سافایر رو دریا کامپیوتر (البته فیوچر هم هست) گارانتی میکنه و از اونجائیکه
بنا به تجربه دیگرون دریا واقعا نمیپیچونه (خدا داند)، پس همون سافایر رو بگیر
XFX رو شرکت سازگار گارانتی میکنه که میتونم بگم اگه خرید کنی ضرر میکنی
تجربه شخصی خودم با این شرکت و مین ازراک بود که در نهایت قطعه رو تعمیر نشده بهم پس دادن
که بعد من دوتا سی پی یو روش انداختم که هر دو رو سوزوند؟؟!!!!
سازگار نگییییییییییییییییییررررر ررررررر
آخرین ویرایش توسط Moein در تاریخ 28-04-13 انجام شده است علت: حذف توهین به گارانتی!!!
Cyberlife (28-04-13)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Bloo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز ازتون تقاضا دارم تحت هیچ شرایطی به شرکت های گارانتی توهین نکنید تعویض نکردن قطعه شما دلیل بر توهین کردن به اون شرکت نیست
------------------------------------------------------------------
در ضمن دوست عزیز هر دو این کارت ها کارتهای خوبی هستند و شما به دنبال گرافیک ارزون تر باشید و شرکتی که در شهر شما نماینده ارسال گارانتی داشته باشه
البته Saphire پارتنر اصلی AMD محسوب میشه و تنها گرافیک های ATI تولید می کنه اما همون طور که می دونید در مورد XFX این موضوع صادق نیست!
در حالت کلی هر دو کارت خوب هستند و همون طوری هم که در بالا گفتم بهتر هست ارزان ترین کارت و کارتی که در شهر شما دفتر خدمات داره رو انتخاب کنید
New Season
Cyberlife (28-04-13)
|
|
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته لحن من تند بود ولی این واقعیتیه که این شرکت داره
ضمنا من توهینی نکردم؟؟!!!
گفتم خرید جنس با این شرکت ضرره
اینکه توهین نیست؟؟!!!!
من نگفتم که چون تعویض نکردن پس شرکت بدی ان
من همچین چیزی گفتم؟؟!!!
این یه مثال و یه تجربه بود که مطمئنا خیلیها همچین تجربیاتی ممکنه داشته باشن
این دو شرکت سازگار و ویستاپخش آمارشون معلوم شده برای خیلیها
کافی شما یه نظرسنجی برای این شرکتهای بذارید تا معلوم شه
بازم ممنون
بیشتر رعایت میشه
>> از هر شرکتی خرید کنم از دو شرکت "سازگار" و "ویستاپخش (الماس)" خرید نمیکنم <<
Cyberlife (28-04-13)
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز بنده با لحن تند کسی مشکلی ندارم می گم هر کسی می تونه تجربه متفاوتی از شرکت ها داشته باشه شرکت سازگار در گارانتی شرکت خوب محسوب میشه در ایران چه بسا گارانتی که من می گم بد هست شما تجربه خوب ازشون داشته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Bloo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما اینکه لقب دزد بخواهید به شرکتی بدید در اینجا جاش نیست عزیز و بهتر هم هست به جای اینکه لقب به شرکت بدید و تخریب کنید پیشنهاد های سازنده خودتون رو بشون بدید این کار باعث پیشرفت میشه و شاید ما یک روز شاهد این موضوع باشیم که شرکت های گارانتی کننده در ایران به سطح کیفی جهانی برسند و دیگر شاهد مشکلات نباشیم
شاید اینطوری خیلی بهتر باشه
ممنون از اینکه همکاری می کنید
New Season
Cyberlife (28-04-13)
ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر چند جاش نیست و تاپک دوست استارترمون هم به بیراهه میره (با عرض پوزش از استارتر)
ولی مدیر گرامی حرف شما میتن
ولی همین شرکت ویستاپخش (که تو امضام هم هست اسمش) انقدر کارشون غلط بوده و حتی خودشون میدونستند
ولی چیکار کردن؟؟!!!
عوض اصلاح رویه شون اسم شرکت رو عوض کردن؛ چون خودشون هم فهمیدن که کارشون درست نیست
خب با همچین مدیریتهای کلان چه میشه کرد؟؟
کاش واقعا یه تاپیک برای این موضوع بزنید که من اینجا هم مطرح کردم
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...l=1#post252806
کاش واقعا اینکار بشه و من به عنوان اولین نفر از کسی مثل شما که از اعضای اصلی فروم هم هست درخواست میکنم اینکارو بکنید
کاری که نمونه اشو فروم ماهنامه سخت افزار کرد
>> از هر شرکتی خرید کنم از دو شرکت "سازگار" و "ویستاپخش (الماس)" خرید نمیکنم <<
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks