سامسونگ Samsung S24D595 Plus پنلش PLS هست و HDMI دارد . ولی HDMI نسخه دو رو باید مشخصاتش رو دقیق چک کنید .
دارای دو پورت HDMI هم هست . خیلی تعریف این مونیتور رو میکنند .
سلام.دوستان آیا بین مانیتورهای 24 اینچ زیر یک میلیون تومان مدلی هست که صفحه نمایش ips یا pls داشته باشد و همچنین پورت hdmi 2.0 داشته باشد؟
|
سامسونگ Samsung S24D595 Plus پنلش PLS هست و HDMI دارد . ولی HDMI نسخه دو رو باید مشخصاتش رو دقیق چک کنید .
دارای دو پورت HDMI هم هست . خیلی تعریف این مونیتور رو میکنند .
david-ebi (26-06-15)
با تشکر.من همین hdmi 2.0 رو نتونستم معلوم کنم برای مانیتورها.گفتم شاید دوستان مدل به خصوصی رو بشناسند.من که نتونستم از توی نت بفهمم کدوم مانیتور 24 اینچی زیر یک میلیون hdmi 2.0 داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط نقطه ضعفی که این مونیتور پایه ثابت و غیرقابل حرکت در جهات مختلف هست . که باید این مورد رو بررسی کنید که براتون مهم هست یا نه .
david-ebi (26-06-15)
نه این موردش مشکل نداره.فقط نوع hdmi اون برام مهمه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه تو مشخصاتش من چیزی پیدا نکردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (26-06-15)
|
چرا مهمه؟ HDMI 2.0 به جز دو سه مدل الان در هیچ مانیتوری نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
با تشکر.البته درست است که hdmi 2.0 فقط به درد رزولوشن 4k یا بیشتر می خورد و برای مانیتور فول اچ دی کاربردی ندارد اما گفتم شاید یک روزی پخشهای بلوری بیاد که خروجی hdmi 2.0 داشته باشه و مثلا فیلمهایی بیاد که فقط hdmi 2.0 بتونه پخششون کنه و اینطوری بشه از مانیتور استفاده کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون الان داریم کم کم به سمت hdmi 2.0 و دیسپلی پورت می رویم.
حتی می خواستم بدونم ما مانیتور زیر یک میلیون با پورت دیسپلی پورت داریم یا نه؟که البته اینو تقریبا به جواب قطعی رسیدم که نه نداریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
david-ebi (26-06-15), SajjadKhati (26-06-15)
اگر دنبال یک مانیتور 24 اینچ خوب میگردید میتوانید روی مانیتور 23MP65HQ فکر کنید . فکر نمیکنم در این رزولوشن 1080 نوع hdmi مهم باشه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت فروشگاهی شرکت ما : کارین سیستم
آیدی یاهو من برای دریافت مشاوره سخت افزاری رایگان !
viper_khashi
در خدمت همه دوستان هستم .
david-ebi (26-06-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks