با سلام
با بودجه ی حداکثر 500 هزار تومان کدام مدل و کدام برند در بین کارت های گرافیک AMD مناسبتر است ؟
انتخاب من Gigabyte AMD Radeon HD 6970 با قیمت 475 هزار تومان نظر شما چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام
با بودجه ی حداکثر 500 هزار تومان کدام مدل و کدام برند در بین کارت های گرافیک AMD مناسبتر است ؟
انتخاب من Gigabyte AMD Radeon HD 6970 با قیمت 475 هزار تومان نظر شما چیه ؟
|
|
دوست عزیز برند انتخابیتون برند مناسبی هست من خودم به شخصه که قبولش دارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با تشکر بقیه اساتید اگر نظر مثبت بدهند شب این گرافیک رو بخریم
با توجه به اینکه از بین قطعات کامپیوتر معمولا مین بورد و کارت گرافیک بیشترین آمار سوختگی و خرابی رو دارن باید تو انتخاب برند کارت گرافیک دقت بیشتری کنید! از نظر کارایی همه برندها تقریبا در یک سطح هستن ولی از نظر کیفیت و گارانتی برندهایی مثل گیگا و msi از بقیه جلوتر هستن! گیگا که گارانتی 3 ساله آواژنگ داره و msi هم گارانتی عالیه ماتریکس رو داره!! به نظر من لحظه ای تردید نکن و همین کارت گرافیک فوق العده قدرتمند رو بخر
برای کارت های ATI برند Sapphireهم قیمت مناسب و هم کیفیت خوبی داره! پس بی خودی برای برندهای GIGABYTE و MSI پولت رو هدر نده!
Rezasam1 (08-11-11)
توصیه میکنم اصلا سمت گارانتی آواژنگ حتی برای خرید یه موس پد هم نرید
مدل رفرنس که میشه کفت همه برند ها تو یه سطح هستن میمونه گارانتی که البته بازم چندان فرقی ندارن
ولی در کل سافایر و پاورکالر از پارتنر های اصلی AMD هستن این دو بگیرید بهتره MSI هم خوبه
|
|
Asus HD 6970 Voltage Tweak
Radeon HD 6970 2GB GDDR5
با امتیاز 60.40
HIS HD 6970 IceQ
Radeon HD 6970 2GB GDDR5
با امتیاز 60.33
Sapphire HD 6970 Game Edition
Radeon 6970 2GB GDDR5
با امتیاز60.32
این امتیاز بندی بر چه اساسی هست؟!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WarriorWithin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks