سلام :
به نظر دوستان در گیم نت چه مدل کارت گرافیکی باید گذاشت که هم قیمتش مناسب باشه و هم بازده قابل قبولی داشته باشه !؟
تا زیر 150 هزار تومان ، البته !
چون بازی های گیم نت اصولا یا استراتژیک هستند یا کانتر و ...
با تشکر ...
کاربر شهرسختافزار
سلام :
به نظر دوستان در گیم نت چه مدل کارت گرافیکی باید گذاشت که هم قیمتش مناسب باشه و هم بازده قابل قبولی داشته باشه !؟
تا زیر 150 هزار تومان ، البته !
چون بازی های گیم نت اصولا یا استراتژیک هستند یا کانتر و ...
با تشکر ...
|
|
نوید جان به نظرم 4670 بهترین انتخاب توی این رنجه چون قرار نیست توی گیم نت فیلم هوا کنن که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرور اگر 4850 داشته باشه بهتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته کارت 8800GT هم ارزون سراغ دارم حدودا 142 اینهاست ولی خیلی قوی تر از 4670 ه
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیر جان ، می دونی که من کرم گیگابایت دارم !
اگر برند خاصی مد نظرت هست ، لطف کن و بگو ... وگرنه بدو بدو می رم گیگا می خرم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد 512 بگیرم یا 1 گیگ ؟
می خوام یک چیزی نخرم که چند وقت دیگه تایپیک فروش کارت گرافیک بزنم !
عضو VIP شهرسختافزار
حاجی برو سراغ 8800 gt برندش مهم نیست هر چی می خواد باشه چیپش G92 باشه بقیش با خدا اگه هم ati می خوای 4670 بگیر بالاتر تونستی هزینه کنی 4850 بگیر الان می تونی 3D club رو با قیمت 190 گیر بیاری :دی
موفق باشی
New Season
N@VID (14-01-09)
N@VID (14-01-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
با تشکر از همه دوستان ؛ من همین 4670 رو می خرم ...
اگر پول داشتم 1 گیگ رو می خرم ، اگر هم نداشتم 512 رو می خرم .
12 دستگاه برای گیم نت و 5 دستگاه برای کافی نت ... بعد از عید اقدام می کنم .
اگر سنگی جلو پامون ندازند !
خیلی خیلی لطف کردید که نظر دادید ...
این دفعه شاهکار کردید و من واقعا چیزی که می خواستم رو گیر آوردم ...
باز هم از دوستان گل خودم کمال تشکر رو دارم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام :
من نظر خودم اول روی Graphic card gforce XFX 8500GT 1GB بود !
قیمتش هم 85 هزار تومان هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
---------------------------------------------------------------------
الان که مشخصات 4670 رو دیدم ، واقعا دیدم بهترین گزینه برای من هست .
مخصوصا که DDR3 هست .
- GPU: ATI RV730 XT
- GPU speed: 750 MHz
- Shaders: 320 Stream
- Memory Size: 512 MB
- Memory Type: GDDR3
- Memory Speed: 1746 MHz
- Memory Bandwidth: 128 BIT
- Multi VGA Ready: 2
- DirectX: 10
- OpenGL: 2
قیمت 512 : 100 هزار تومان
قیمت 1 گیگ : 130 هزار تومان
از نظر قیمت واقعا می صرفه ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر !
کاربر شهرسختافزار
دوستان یک سوال دارم در رابطه همین 4670 میخواستم ببینم همه گیم هارو می تونه خوب بیاره بالا؟ چون میدونید چیه تازه گیا فکر می کنم که مثلآ بازی های جدید بیاد این گرافیکا مثلآ جواب نمیده یا نه همینام جواب می ده؟
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rio برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر نمی کنم این کارت با این مشخصات تو بازی کم بیاره !
همچنین که از DirectX: 10 نیز پشتیبانی می کنه ...
DDR3 نیز هست و پهنای باند 128 بیتی داره ...
320 واحد سایه زن داره ...
- GPU speed: 750 MHz
- Shaders: 320 Stream
- Memory Speed: 1746 MHz
من که همین رو برای گیم نت انتخاب کردم ...
الان با 8400 جی اس کریسز رو هم بازی می کنم در حالی که کارت 8400 فقط 16 واحد سایه زن داره !
از کم اوردن که کم میارو ولی نصبت به بقیه کمتر ما 4870x2 انداخته بودیم Crysis warhead رو روی یالاترین Detail راحت بازی کنیم که بازم کم اووردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks