magiteq (17-04-14)
گل مهندس ، اسمت چیه؟
گلپسر منم گفتم که برا کارتای Nvidia شاید گلوگاه باشه اما برا کارتایی مثل R9 270X که منتل رو ساپورت میکنن ، نه (تا حد بسیار زیادی)
من وقتی گفتم گلوگاه ایجاد نمیکنه ، منظورم دقیق همین حرفی که زدی بود اما تو منظور منو بد متوجه شدی
نگا کن ، من یا تو یا هر کس دیگه ای که از گلوگاه حرف میزنه ، یه چیز نسبی هه نه اینکه تو پردازنده های قدرتمند مثل 4770 و ... گلوگاه اصلا نباشه و تو پردازنده های ضعیفی مثل چمیدونم athlon 250 گلوگاه تا ته باشه
همونطور که میدونی ممکنه حتی تو پردازنده ای مثل 4770 هم گلوگاه وجود داشته باشه که این برمیگرده به نسبت قدرت cpu به gpu (ولو کمتر از 1 درصد گلوگاه) . ینی در کل همونطور که میدونی ، cpu از gpu ضعیف تر باشه (حالا به عوامل دیگه ای مثل گرافیک بازی و ... هم بستگی داره) ، باعث ایجاد گلوگاه میشه حتی میزان جزئی
اساس کار منتل و معماری GCN و HSA هم اینه که بار اضافی رو از دوش cpu بگیره و خودش انجام بده که از این راه ، گلوگاه رو به شدت کم کنه که عامل اصلی کاهش قدرت و کارایی پردازنده ی گرافیک هه . هر چند در این راه خودش هم ممکنه یه قسمت از توان شو صرف پردازش اطلاعاتی کنه که cpu باید میکرد و شاید صرف کردن قسمتی از gpu برا پردازش اطلاعات cpu ، خودش یه نوعی گلوگاه و کاهش کارایی گرافیک باشه اما چون سرعت پردازش گرافیک خیلی بیشتر از cpu هه این کاهش کارایی خیلی ناچیزه
بازم میگم ، من منظورم این نبود که پردازنده ی ضعیف در مقابل حتی یه گرافیک قدرتمند با منتل ، اصلا گلوگاه ایجاد نمیکنه . همونطور که توضیح دادم و میدونی ، منظورم این بود که بخش عمده ی این قضیه رو حل میکنه و کاهش کارایی رو تا حد بسیار زیادی (یا حداقل تا حد زیادی) حل میکنه
آها منظورت APU به همراه کارت گرافیک مجزا هه؟ اونم کارتی مثل 290؟ من فک کردم پردازنده ی گرافیکی خود APU رو میگی
خوب ملومه دیگه . صد در صد اینجوری افزایش کارایی منتل خیلی بیشتره چون پردازنده ی مرکزی اش خیلی ضعیف تر از پردازنده ی گرافیکی شه که میدونی
magiteq (17-04-14)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط magiteq برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط magiteq برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام و خسته نباشید
اول بگم از نوع جسارت و پست زدنتون خیلی خوشم میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متاسفانه روی نت چارتهای نا درست زیاد هستند
بعضی از رویوها هم درست هستند ولی در محیط واقعی که یک یوزر از سیستمش استفاده میکنه گرفته نمیشوند
برای مثال ممکنه رزولیشن یا تنظیمات بازی بسیار پائین آورده شده و سپس تست گرفته شود
به هر روی چارتهای شما بسیار جالب و قابل توجه بودند و حقیقت با تستهای شخصی که بنده داشتم و رویوهائی که در سایتهای معتبر خواندم تفاوت زیادی داشتند
ممکنه لینک این تست را لطف کنید تا یک بررسی دقیق داشته باشیم
*MoJtAbA* (17-04-14), SajjadKhati (17-04-14), SOHR@B (17-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks