SajjadKhati (16-04-14)
ممنون از جوابتون
اونجوری که من فهمیدم این ۲ مدل(۷۷۷۰ و ۲۷۰x.) هر دو pci express3 هستند ولی مادربرد من pci express2 هست ؛مشکلی نداره؟
در ضمن محدودیت بودجه رو در نظر نگیرید ؛میتونم بیشتر هزینه کنم؛
SajjadKhati (16-04-14)
نه
مشکلی نیست
R9 290X بگیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ینی چی محدودیت بودجه نداری؟ خوب یه حدودی ، چیزی باید بگی ها
پاورت تا R9 270X رو به زور جواب میده (اونم باید یه 4 گیگ رم برا کارایی بهتر تو بضی بازی های جدید بهش اضافه کنی)
یه قدم از این بالاتر بری باید پاورت هم عوض کنی
morteza-ha (16-04-14)
|
تفاوت pci-e 3 و 2 فقط در کارتهای گرافیکی خیلی قوی و در برخی بازیها اون هم به اندازه ناچیز مشخصهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza-ha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HARDOCP - Highest Playable - Radeon HD 7970 - PCI Express 2.0 vs 3.0 GPU Gaming Performance Review
برای کارت گرافیکهای انتخابی شما تقریبا تفاوتی در درگاه pci-2 و 3 وجود ندارد
morteza-ha (16-04-14), SajjadKhati (16-04-14)
منظورم اینه که بدون ارتقا سیستم بهترین کارت گرافیک که هماهنگی کامل با سیستم من داشته باشه چیه؟
یعنی قیمت مهم نیست؛
SajjadKhati (16-04-14)
با این پاور نظرم تا 270x یا gtx 760 هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza-ha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل عمده سیستم شما (برای ارتقاع گرافیک کارت) پاوره . سایر سخت افزارهاتون به اندازه کافی برای استفاده از قویترین گرافیکها در بازیهای fullhd خوبه
*MoJtAbA* (16-04-14), life24 (17-04-14), SajjadKhati (16-04-14)
علاوه بر پاور پردازنده ایشون هم ریسک گلوگاه رو در گرافیک های قدرتمند افزایش میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
morteza-ha (16-04-14), nima_hl (16-04-14), SajjadKhati (16-04-14)
گلوگاه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط magiteq برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلپسر پردازنده اش 1055 هه ها
فقط اگه همین پردازنده باشه ، با حتی R9 280X هم شاید گلوگاه ایجاد نکنه چه برسه رابط جدید منتل رو هم حساب کنی که اساسا واسه حل همین مشکل ساخته شد
این که خوبه ، اگه با همین پردازنده ، R9 290X هم بگیره ، به لطف منتل ، گلوگایی دیگه وجود نخاهد داشت
morteza-ha (16-04-14)
گل پسر مشاهده کردم پردازنده ایشون چیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موردی داشتیم که حتی 770 هم با 1090 گلوگاه شده بود
phenom x6 افتضاح هستن.
mantle ابتدا اینکه در حال حاضر در کارت های nvidia پشتبانی نمیشه
تنها 3 یا 4 بازی از پشتیبانی میکنه در حال حاضر
mantle رد شرایط خاص سربار رو از پردازنده مرکزی کم میکنه و همچنین بیشترین کارائی با apu ها امکان پذیر هست
تنها چند نمونه کوچک از گلوگاه پردازنده های phenom
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (16-04-14)
|
خدا رو شکر یکی پیدا شد فهمید تفاوت گرافیک AMD و Nvidia رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مگه گرافیک های ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Nvidia رو پیشنهاد دادم؟
اولا که درباره ی Nvidia حرفت درسته
دوما که این پردازنده ، با گرافیک 780Ti تست شد .
... هم میفهمن در این حالت ، گلوگاه رو شاخه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب هنوز تازه منتل حتی نسخه ی فینالش نیومد و تو این چن ماه انتشارش هم اغلب بازی های جدید ساپورتش میکنن
اینکه نمتل در شرایط خاص عملکرد متفاوتی داره رو کاملا موافقم اتفاقا یه مورد اساسی شم همینجاهه که پردازنده ضعیف باشه و برعکس چیزی که گفتی ، منتل تو APU کمترین کارایی رو داره که یه علت اساسی اش قدرت یبشتر پردازنده یمرکزی از پردازنده ی گرافیکی هه
اتفاقا منتل تو گرافیک های قدرت مندتر ، معمولا عملکردش بهتر میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من شما به پست من توجه کردید؟
بنده گفتم پردازنده ایشون برای گرافیک های قدرتمند گلوگاه هست هم amd و هم ati.
mantle نیاز به پردازنده های با فرکانس بالا رو برای افزایش کارائی تا حدی کاهش میده
mantle به معنی از بین رفتن گلوگاه در پردازنده های ضعیف همراه با گرافیک قدرتمند نیست به عنوان مثال
کارت 290x همراه با 1090 نزدیک به 20 درصد افزایش پرفرمنس داره واین مقدار در 4960 به همراه 290x نزدیک به 10 درصد پرفرمنس بیشتر هست ولی بدین معنی نیست که 290 با پردازنده 1090 گلوگاه نمیشه اتفاقا به شدت هم گلوگاه میشه و این حالت در پردازنده و گرافیک های ضعیف تر هم صادق هست
بیشترین افزایش پرفرمنس در پیکربندی کارت های amd به همراه apu های اتفاق خواهد افتاد به عنوان مثال استفاده از یک apu در کنار 290. ( ولی این بدین معنی نیست که 290 با یک apu به شدت گلوگاه نخواهد شد)
SajjadKhati (16-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks