دوست عزیز بهترین کارت گرافیک برای نرم افزارهای معماری 3dmax و گرفتن رندرهای حرفه ای کدام است؟
قیمت مهم نیست
دوست عزیز بهترین کارت گرافیک برای نرم افزارهای معماری 3dmax و گرفتن رندرهای حرفه ای کدام است؟
قیمت مهم نیست
|
سلام و درود
فکرکنم Quadro خوب باشه در ضمن به گفته شرکت Nvidia کارت Quadro K6000 سریع ترین کارت دنیا است حالا دیگه نمیدونم اطلاعات ناقص من درست هست یانه
شاد و پیروز باشید
nima_hl (07-08-13)
سلام
ولي با قيمتش مي خواي چيكار كني داداشم
kingsped (21-08-13)
دوست عزیز قیمتش از 1تومان بیشتره؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا بهترین کارت برا کار با نرم افزارهای معماری 3dmax کدومه؟تا 1 تومان باشه.
شوخی می کنی؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمتش فکر کنم 13 - 12 میلیون باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asadmahdi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quadro بهترین کارت گرافیک برای ساخت گیم و مشاهده ویوپورت هست، قیمت هم بسیار بالاست
اما رندر نرم افزاری مثل 3dsmax هیچ ارتباطی به کارت گرافیک نداره!
تاکید می کنم رندر فقط و فقط به cpu وابسطه است نه هیچ چیز دیگر
|
خوب دوست عزیز با نرم افزار فوتوشاپ و اتوکد کارمیکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط king007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره گرافیکم باید مناسب باشه.
cpuکه انتخاب کردم 4770هستش.
شما کدوم کارت گرافیکو تا1تومان که جواب کار منو بده پیشنهاد میدی.؟
در زمان رندر سي پي يو ورم گلوگاه ميشه ربطي به گرافيك نداره
اگه اينجوري بود هزينه بالايي بايد صرف اين سيستم مي كرديد
خوب دوست عزیز با نرم افزار فوتوشاپ و اتوکد کارمیکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بالاخره گرافیکم باید مناسب باشه.
cpuکه انتخاب کردم 4770هستش.
شما کدوم کارت گرافیکو تا1تومان که جواب کار منو بده پیشنهاد میدی.؟
دوستان کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks