.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید باورت نشه ولی توی این ۶ ماهی که سیستم بستم تا حالا چندبار از گارانتی استفاده کردم.
یبار موس خریدم اومدم خونه دیدم خرابه. پس دادم مغازه اونم فرستاد گارانتی تخت جمشید برام تعویض کردن همون مدل رو دوباره فرستادن.
چهار ماه بعد دوباره موسه خراب شد خودم فرستادم تخت جمشید دوباره عوض کردن. کامل سوخته بود.
کولر سی پیوم فناش مشکل پیدا کرده بود صدا نا فرم میداد. فرستادم گارانتی تابا کامل برام عوض کردن یکسالم به گارانتی اضافه شد.
یکی از رم های کامپیوترم هم خراب شده یا نمیدونم از اول خراب بوده ولی تازه فهمیدم. که اونم امروز صبح فرستادم آواژنگ ببینم چیکار میکنن.
.
خواستم بگم اینا فقط توی ۶ ۷ ماهه اول بوده و تازه گارانتی بودن و خراب شدن.
.
بعضی قطعات کامپیوتر متاسفانه طوریه که اکه خراب هم باشن تا چند ماه اول برات کار میکنن و کم کم مشکلاتش بیستر میشه. نمونش رم کامپیوتر من. من اگه بازی نمیکردم با کامپیوتر متوجه نمیشدم رم کامپیوترم مشکل داره. تازه اونم اروراش خیلی رندوم بود که کم کم داشت زیاد میشد.
در هر صورت اگه از جایی یا کسی که میخوای بخری مطمئنی بدون گارانتی بخر. (که بازم پیشنها نمیکنم)
اگرم میخوای با گارانتی بخری قبلش حتما مطئمن شو ۳ ماهه نباشه.
Bookmarks