کسی نیست کمکی کنه؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام
میخواستم از بین دو گرافیک :
EAH5450 SILENT/DI/1GD2
EN210 SILENT/DI/1GD3/V2(LP)
یکی رو انتخاب کنم. با توجه به عکسی که از مقایسه این دو گرافیک که از سایت ایسوس تهیه کردم لطفا بگید کدوم یکی بهتره و همچنین Engine Clock و Memory ClockوRAMDAC در گرافیک به چه معناست ؟ و کدوم نقش بیشتری در انتخاب گرافیک داره؟
http://asan.webatu.com/images/b29450c3f5e9.jpg
آخرین ویرایش توسط adelmis1 در تاریخ 06-07-11 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
کسی نیست کمکی کنه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
شما در لینک زیر میتونید مقایسه 5450 با GT210 را ببینید
http://www.tomshardware.com/reviews/...50,2549-8.html
نتایج هم نشون میدن که 5450 انتخاب بهتری است.
در مورد سوال دوم :
یک کارت گرافیک از 3 قسمت اصلی تشکیل شده
1 بورد اصلی
2 پردازنده گرافیکی( GPU ) یا Graphice Engine که به مانند CPU از یک سرعت کلاک معین برخوردار است مثلا 600MHz و به منظور پردازش و محاسبات گرافیکی استفاده میشه ( سرعت کلاک بالاتر= پردازش سریعتر)
3 Video Ram این قسمت هم مشابه حافظه اصلی سیستم می باشد که به طبع در یک سرعت کلاک معین کار میکند مثلا Memory Clock=1800MHz
RAMDAC هم واحدی است که وظیفه تبدیل سیگنال های خروجی دیجیتال به آنالوگ (قابل پخش برای مونیتور) را دارد که در همه گرافیک ها ثابت است 400MHz (در کارایی کارت اهمیتی ندارد)
البته اگر بخواهیم به طور دقیق و جزئی وارد معماری کارت گرافیک بشیم با جزئیات زیادی روبه رو خواهیم شد که یک کاربر معمولی هیچ نیازی به دونستن ومقایسه اون ها نداره
شما با مقایسه کارایی کارت های مورد نظرتون در گیم های مختلف می تونید کارت بهتر را تشخیص داده و انتخاب بکنید مانند لینکی که در بالا قرار دادم.
پس خودتون رو درگیر این اعداد و ارقام نکنید مخصوصا در مقایسه 2 کارت از 2 برند مختلف مثل ATI و nVidia
آخرین ویرایش توسط mohamad70 در تاریخ 06-07-11 انجام شده است
nothing is as it seems
adelmis1 (07-07-11), K1LOU (07-07-11), mehrdad_ab (07-07-11), Rezasam1 (07-07-11)
کاربر شهرسختافزار
با تشکز از پاسخ کامل و تخصصیتون
ولی من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم ! از بین دو گرافیکی که نام بردم کدوم یکی بهتره؟
عضو VIP شهرسختافزار
خب مقایسه انجام شده ، نشون میده که 5450 قویتره و تو پست بالا آقا محمد بیان کردن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط adelmis1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تنها برتری که 210 نسبت به 5450 داره مموری اون هستش که فکر نکنم باعث انتخابش بشه ( نظر شخصیم بود )
adelmis1 (07-07-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks