به نظرم این کارت رو بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GTX 960 OC WF 2X 2GB
سلام..
خوبین خوشین؟
لطفاً یه کارت گرافیک آیندهنگر و خوب برای اجرای بازیا با رزولوشن 1080*1920 معرفی کنید ..
این مشخصات سیستمم:
AMD X6 1090T
Asrock 970 extereme 4
4 GB Patriot 1333MhZ
نظر خودم روی R9 380 هست .. ولی نمیدونم چرا نسخهی 4 گیگیشو گیر نمیارم!
سایتایی که چک کردم هم فقط برند Asus رو دارن!
البته فک میکنم GTX 960 خرید معقولانهتری بیاد ولی چون نسبتاً قدیمیه یکم اذیتم میکنه! (ضمن اینکه رو amd تعصب دارم!)
ضمناً اگه امکانش هست یه پاور متناسب با سیستم هم معرفی کنید..
یه نکتهی دیگه اینکه؛ کیس سیستمم، گرین مگنوم+ هستش .. بنابراین میخوام کارتی معرفی کنید که داخل کیس بدون هیچ مشکلی نصب شه ..
بودجه: 1 میل واسه گرافیک
200-300 هم واسه پاور ..
پیشاپیش ممنون ..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
به نظرم این کارت رو بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Gigabyte GTX 960 OC WF 2X 2GB
R9 380 از این ضعیفتره یا دلایل دیگهای هست که 960 رو پیشنهاد دادید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
960 دایرکت.ایکس 12 رو ساپورت نمیکنه درسته؟
و آیا به نظرتون این کارت نصب میشه تو کیس مگنوم+ ؟
آخرین ویرایش توسط xaxi در تاریخ 26-09-15 انجام شده است
960 از dx12 پشتیبانی میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مصرف کمتر و کارت به مراتب خنک تری هست .
بله بدون مشکل نصب میشه .
ممنون ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اگه اتفاقی افتاد و مجبور به خرید R9 380 شدم، ایا مشکلی پیش نمیاد با سیستم؟ گلوگاهی چیزی ایجاد نمیکنه؟
ASUS R9 380 DCII OC STRIX GAMING 2GB GDDR5 چجور کارتیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
..
به هر حال ممنون از جوابت ..
ببینیم کدوم کارت نصیبمون میشه
|
|
فقط باید ببینی تو کیست جا میشه یا نه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گلوگاه به هیچ عنوان ایجاد نمیشه .
sapphire پیدا کنی خیلی بهتر هست . کارتهای AMD ASUS خرابی زیاد ازش دیدم در انجمن های مختلف چه داخلی چه خارجی
دلیل اینکه R9 380 انقد تو سایتا کمیابه چیه؟ بیشتر سایتا اصلن اسمی هم ازش نیاوردن!
960 و 380 ، جفتشون از Dx12 پشتیبانی میکنن؟
cooler master thunder 600w برای تامین برق سیستمم کافیه؟ (چه با R9 380 و چه با GTX 960)
و اینم سوال آخر : اگه R9 380 گیر نیاوردم، حتماً gtx 960 از برند گیگابایت رو بگیرم یا برندهای دیگه هم اوکیان؟
مرسی از وقتی که گذاشتی..
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط xaxi در تاریخ 26-09-15 انجام شده است
salpc (26-09-15)
بله هر دو پشتیبانی میکنند ولی 960 رو بیشتر توصیه میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زوتک و گیگابایت خوب هستند .
M3RS4D 50062 (27-09-15), salpc (26-09-15), xaxi (27-09-15)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم تا r9 290 و 290x به وفور و با قیمت مناسب در بازار موجوده خرید 380 اشتباه است
زیر 1 میلیون میتونی این کارتها را بصورت دست دوم و با گارانتی تهیه کنی از زندگیت لذت ببری
سری 2 با 3 تفاوت ساختاری ندارند ( به جز سری fury که در این گروه دسته بندی میشوند )
M3RS4D 50062 (27-09-15), SOHR@B (27-09-15), xaxi (27-09-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks