بله دوست عزیز جوابگو هست.
این مدل با مصرف 120 وات برای شما عالیه:
GALAX GTX 1060 OC 6GB GDDR5
کاربر شهرسختافزار
|
|
بله دوست عزیز جوابگو هست.
این مدل با مصرف 120 وات برای شما عالیه:
GALAX GTX 1060 OC 6GB GDDR5
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 22-01-17 انجام شده است
ghaffariafra (22-01-17)
DOOM999 (22-01-17)
کاربر شهرسختافزار
اگه مشکلی برای گرافیک پیش نمیاد میشه فعلا از این پاور استفاده کنم تا بعد که پول دستم اومد یه پاور میخرم؟
گرافیک زیر 100 تومن ارزونتره اما برق 8 پین میخوره اگه اینو بخرم امکان داره از یه مبدل 6پین به 8 پین استفاده کرد؟
MSI GTX 1060 Gaming X Twin Frozr VI OC 3GB GDDR5
آخرین ویرایش توسط ghaffariafra در تاریخ 22-01-17 انجام شده است
بهتره از تبدیل استفاده نکنید . خازن های پاورها به طور متوط 4 سال عمر مطلوب دارند و همچنین ترانس های چاپر و... . بعد از این مدت پاور قابل اطمینان نیست .
به نظرم هزینه کنید و پاور خودت را بفروش یک مقدار هزینه کن و یک پاور جدید تهیه کن .
DOOM999 (22-01-17), ghaffariafra (22-01-17)
کاربر فعال انجمن سختافزار
من پیرو همین مطلبی که استاد امید فرمودند چندساله پیش یه کارت گرافیکم سر فرسوده بودن پاورم آسیب دید واسه من 650 وات گرین بود. .یه 500 وات کولر مستر (Cooler Master B500 Ver.2) بخر 200 تومن خیال خودتو راحت کن.اگرم میخوای عمر گرافیکت بالاتر بره اینو بخر GTX 1060 WF2X OC 3GB GIGABYTE برقش هم شش پین هست.زیاد تفاوت قیمت نداره.
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 22-01-17 انجام شده است
AMD>INTEL (22-01-17)
|
|
استاد یه سوال پاور من 1000وات کولر مستر سری VANGUARD هست تازه گرفتم باید حدود 4 سال دیگه عوضش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط RADEON9 در تاریخ 22-01-17 انجام شده است
حدود 4 یا 5 سال عمر مفید قطعات مثل پاور هست . البته در مدلهای با واتاژ بالاتر و به دلیل کیفیت فطعات استفاده شده در این مدلها و طراحی جدید پاورها این زمان بیشتر خواهد بود . ولی در پاورهایی قدیمی تر که طراحیشون قدیمی هست و جزو رده متوسط هستند . همون زمان 4 یا 5 سال نیاز به تعویض هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 380 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks