M3RS4D 50062 (29-10-15)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دوستان و کاربران محترم و بزرگوار
عزیزان میخواستم از نظرات و تجارب ارزشمندتون که در استفاده از این مدلها به دست آوردین استفاده کنم دوستانی که هر کدوم از این مدلها رو دارن استفاده میکنن لطف کنن و از تمام محاسن و معایب ایندو مدل مختصری اطلاعات بدن برای بنده و دیگر دوستان عزیز که قصد خرید دارن .
به صورت کلی نوع کاربری بنده شامل تمام کاربرد هاست
( اینترنت و وبگردی ، مطالعه ، نرم افزار، فیلم و بازی )
________________________________________برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (29-10-15)
|
|
این مونیتور در وب گردی و تماشای فیلم مناسب هست ولی ممکنه تو گیم در صورتی که گرافیک خوبی نداشته باشید کمی اذیت کند . ولی برای فیلم و وبگردی عالی هست . اگر روی بازی هم اصرار دارید . مدل 27 اینچی سامسونگ انتخاب بهتری هست .
Samsung Full HD S27D590 Plus PLS
ᗩTᗩ (29-10-15), M3RS4D 50062 (29-10-15)
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکر مخصوص از امید جان عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته من به احتمال خیلی زیاد 25 اینچش رو بگیرم چون 29 اینچش بزرگه برام و حتی 27 اینچ سامسونگ
اهل بازی نیستم امید جان و نهایتا اگرم بخوام همون فوتبال رو بازی خواهم کرد
راستی امید جان من چند روز پیش میخواستم مدل ASUS MX259H رو بخرم که قیمتش کمی اذیت کرد
به نظرتون این مدل MX259 ارزش خرید داره و کیفیتش خوبه ؟
AMD>INTEL (29-10-15)
چرا 24 اینچ سامسونگ نمیگیری قیمتش هم مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Samsung Full HD S24D395 Plus PLS
کاربر شهرسختافزار
والا امید جان زیاد به مونتاژهای داخل اعتماد ندارم / یه جوریایی نمیتونم قبولشون کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی تفاوتی با مونتاژ چین ندارند . گاهی شاید بهتر هم باشند . پنل که یکسانه . اینورتر های داخلی گاهی بهتر هم هست . البته یکسری از داخلی ها مثل xvision که افتضاح هستند . ولی این سامسونگ جوابش رو پس داده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اکثرا مونیتورها رو باز کردم . میدونم داخلشون چه خبره .
|
|
کاربر شهرسختافزار
والا من با چینیاشم مشکل دارم و این مانیتور الجی رو هم به خاطر پنل کره ایش پسند کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان به نظرتون و بدون در نظر گرفتن محدودیت کدوم بهتر هست ؟ الجی یا سامسونگ ؟
فرق اساسی بین مدل D395 و D595 در چه ؟ کدوم بهتره از لحاظ کیفیت ؟
بتونی d595 بگیری بهتره .تفاوت چشمگیری ندارند فقط شکل پایه ها تفاوت دیدم . میزان رضایت از این مدل سامسونگ بالا بوده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ᗩTᗩ (29-10-15)
کاربر شهرسختافزار
والا اگر راستش رو بخواین خیلی وقته میخوام تجربه استفاده از مانیتورهای عریض رو بکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینیم کدومش قسمت میشه و من نظرم رو همون الجی هست و اونم فقط به خاطر واید بودنش
اگر انتخاب کردی و میخوای تجربه کنی مشکلی نیست . فقط گرافیک در خروجی این مدلها خیلی تاثیر داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ATA MAHMOODI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks