سلام
کارت گرافیک سیستم رو میخوام عوض کنم
بودجه 400 تومن
کارت مورد نظرم gtx 750 هست. فقط میخوام ببینم برند esonic یا inno3d معتبر هستن یا نه ؟
بقیه سیستم
q9650
4gig ddr2
green 450 uk
1280*1024
با تشکر
سلام
کارت گرافیک سیستم رو میخوام عوض کنم
بودجه 400 تومن
کارت مورد نظرم gtx 750 هست. فقط میخوام ببینم برند esonic یا inno3d معتبر هستن یا نه ؟
بقیه سیستم
q9650
4gig ddr2
green 450 uk
1280*1024
با تشکر
|
M3RS4D 50062 (14-11-15), moji07 (14-11-15), Tobi (13-12-15)
سلام.ببخشید من میخوام یه سیستم جمع کنم.یه گرافیک کارکرده 740 دیدم میخواستم ببینم خوبه و نهایت چند میارزه (البته در حال چانه زنی واسه زیر 300 هستم)و اینکه درگاه ارتباطی رو نوشته:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCI Express 3.0 x 16
یعنی رو همه مین ها جواب نمیده؟ مثلا رو این جواب میده؟
سوالتون رو در تاپیک جداگانه باید میپرسیدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط olden برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کارت گرافیک روی مادربرد شما به خوبی کار میکنه .
ببخشید...فقط اینکه تو توضیحات مین ننوشته پی سی ای3 ! جسارتا پس ساپورت میکنه و مشکلی نیست؟ در مورد مارک و قیمت هم اگه میشه راهنمایی کنین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لحاظ فیزیکی سازگار هستند . مقداری تو سرعت متفاوت هستند که اون هم در کارت های بالا زیر 5% درصده تو کارت شما تفاوتی ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط olden برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
از لحاظ فیزیکی سازگار هستند . مقداری تو سرعت متفاوت هستند که اون هم در کارت های بالا زیر 5% درصده تو کارت شما تفاوتی ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط olden برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
olden (13-12-15)
|
میگم این کارت گرافیک ایسونیک چجوریه خوبه یکی بهم گفته منم نمیدن راهنماییش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
این برندهای تخیلی رو به هیچکس توصیه نکنید . چون فقط دردسر ساز هستند /برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا یک کارت گرافیک gt740 oc ddr5 هست برند Asus با گارانتی تخت جمشید میخواستم بدونم قیمت و گارانتیش خوبه و اینکه به مادر بورد م میخوره مدل مادربوردم P8H61-MER2.0برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
مورد خوبیه . میتونید خرید کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks