با سلام من کارت گرافیک 1660 ti برند پالیت گرفتم البته هنوز وصل نکردم منتظر بقیه قطعاتم هستم
1-آیا این کارت با 6 گیگ فول اچ دی رو بدون لگ اجرا میکنه تو هر گیمی.
چون مانیتورم 60 هرتز فول اچ دی هست
2-نظرتون چیه بفروشم 3050 بگیرم چون 8 گیگ هست؟
با سلام من کارت گرافیک 1660 ti برند پالیت گرفتم البته هنوز وصل نکردم منتظر بقیه قطعاتم هستم
1-آیا این کارت با 6 گیگ فول اچ دی رو بدون لگ اجرا میکنه تو هر گیمی.
چون مانیتورم 60 هرتز فول اچ دی هست
2-نظرتون چیه بفروشم 3050 بگیرم چون 8 گیگ هست؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3DREALMS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بستگی به بازی هم داره
من هم 1660Ti از برند MSI دارم و در اکثر بازیها هیچ مشکلی نداره
بعضی از بازیها سنگینتر هستن و با تنظیمات ماکسیموم نمیشه 60 هرتز گرفت، مثل Cyberpunk یا AC Valhalla
Motherboard => MSI MPG Z390 Gaming Pro Carbon ACCPU => Intel Core i9 9900KGPU => Zotac GeForce RTX 4070 Super TrinityRAM => Corsair Vengeance RGB Pro 32GB ( 4 × 8GB ) DDR4 3600MHz CL18CPU Cooler => DeepCool Gammaxx L360 v2SSD => Samsung 980 Pro ( 250GB )HDD => Western Digital Blue ( 2 × 4TB )PSU => MSI MPG A1000G PCIE5Case => Cooler Master MasterCase H500P Mesh ARGBMonitor => Samsung Odyssey G7 , 32" , 2560×1440 , VA , 240Hz , 1msMouse => Corsair Dark Core RGB Pro SEKeyboard => Corsair K95 RGB Platinum [ PrismCaps ]OS => Windows 11 Pro
3DREALMS (12-04-22), SajjadKhati (12-04-22)
ممنونم .با تنظیمات متوسط میشه تو همه بازی ها 60 فریم گرفت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط A.Basir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
ممنونم مهندس برند پالیت خوبه؟با گارانتی حامیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پلیت یک برند متوسط هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3DREALMS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حد ایسوس و msi و گیگابایت نیست
اما فقط صرف یک برند بودن نشون دهنده خوبی اون نیست
بلکه خود برند ها هم رده بندی دارند.
جدا از اینکه هر شرکتی استراتژی خاص خودش رو پیش گرفته
برای مثال شما یک کارت یکسان از برند ایسوس رو توی مدلهای مختلف میتونید بخرید
مثل
STRIX - TUF - DUAL - PHONIEX- Turbo
که بعضی وقتا خود اون ها هم چن مدل دارن. قطعا کارت استریکس مثلا 3060 از نظر فرکانس، اورکلاک، دما بهتر از مدل تاف و تاف بهتر از دوال هست.
بین بالارده ها هم برای مثال استریکس ایسوس ، سوپریم ایکس ام اس آی ، آئوروس اکستریم گیگابایت هر کدوم ویژگی خودشون رو دارند.
که تو هر مدل باید دقیق بررسی بشه.
برای مثال توی 3090 کارت ام اس آی قدرت اورکلاک خیلی کمی داره برعکس ایسوس که بعد از مدل HALL OF FAME بالاترین قدرت اورکلاک رو داره.
در عوض ام اس آی بیشتر روی دمای کمتر با نویز پایین تر فوکوس کرده و برای کسی که نمیخواد اورکلاک کنه و نویز براش مهمه بهترین انتخاب سوپریم و گیمینگ ایکس ام اس آی هست
گیگا هم با اضافه کردن مانیتور روی کارت و 6 خروجی ظاهر زیبایی توی کارتش قرار داده.
در مورد پلیت سری گیم راکش از کیفیت خوبی برخوردار هستن. اما مدل های پایین تر مثل گیمینگ پرو و دوال تقریبا همون برد فاندرزادیشن رو دارن و صرفا طراحی کولینگ عوض شده.
کلا به جز سری بالا رده شون طراحی بقیه مدل های پلیت ، گلکس ، KFA و ... تقریبا یکیه و کمی ظاهر کولینگشون فقط فرق میکنه نه چیز دیگه ای.
قیمت خیلی تاثیر گذار هست توی انتخاب، باید دید توی بودجه ای که هست بهترین کارت چی هست و آیا با کمی افزایش میشه کارت بهتری گرفت یا نه.
شما میشه بگید چقدر بودجه برای کارت داشتید و این کارت رو چند خریدید؟
To improve is to change. To perfect is to change often
ممنون مهندس جامع بود صحبتتون عرض شود این رو یکی از دوستان خرید برام 14 تومن . بودجم هم همین بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من البته بیشتر منظورم این بود که برندی نباشه که زود خراب شه
چون اسم پلیت رو کم شنیدم
حالا خودم نظرم رو 2060 سوپر بود ولی پول نبود
به نظرم اگر مقدور بود حدود 2 میلیون بیشتر هزینه کنید و 3060 بگیرید خیلی بهتر بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3DREALMS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم مزایای سری 30 رو داشتید هم 12 گیگ ، همه بازی ها رو هم 60 هرتز فول اچ دی که سهله 120 فریم اجرا میکنه
3DREALMS (12-04-22)
|
کارت 3050 درسته جدیدتر هست و از dlss و Rt پشتیبانی میکنه و 8 گیگ هست اما از نظر قدرت ضعیف تر 1660 ti هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3DREALMS برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم قدرت کارت 1660 (معمولی) هست تو اکثر جاها.
در کل کارتی که دارید برای 60 فریم-هرتز فول اچ دی اکثر گیم ها کافیه
اما اگر کارتی بخواید که ارتقاش بصرفه 6600xt هست که هم ارزون تر از 3060 هست هم قویتر.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks