انویدیا و ای ام دی با هم چه فرقی دارن و کدوم بهتر هست
فرستاده شده از SM-T311ِ من با Tapatalk
انویدیا و ای ام دی با هم چه فرقی دارن و کدوم بهتر هست
|
سوالتون خیلی مبهم و اشتباه هست . شما نسبت به بودجه و قدرت خرید مقایسه میکنید تو رنج بودجه شما کدام تولید کننده محصول بهتری دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.emami8282 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه میجوام بدونم کدوم عمل کرد بهتری داره
سوالتون مثل مقایسه bmw و بنز هست . مشخصه جواب درستی هم ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.emami8282 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو رنج 800 تومن
با حدود 820 میشه کارت زیر را خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.emami8282 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Zotac GTX 960 OC Dual Fan Cooler 2GB
|
من بعد از این که پرسیدم که کامپیوتر جمع کنم رفتم بازار بهم گفتم که کارت های گرافیک ایسوس چیپست انویدیا بهتر از بقهیه هست
تو بازار کامپیوتر خیلی حرف میزنند که 99% مواقع هیچ ریشه علمی ندارد . وجود انجمن های تخصصی سخت افزار برای بالا بردن اطلاعات کاربران و مشاوره به خریداران هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.emami8282 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
afshin b (18-07-15)
توی هر نسل تفاوت هست مثلا توی سری 7 انویدا ایسوس کارت خوبی میزنه ولی تو سری 9 ایسوس بد عمل میکنه ولی بجاش گیگا نسبت به نسل قبل بهتر عمل کرده.(فقط مثال بود من شرکتی رو زیر سوال نمیبرم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.emami8282 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین کار این هست که بفهمید بودجه شما به کدوم گرافیک میرسه برای مثال الان برای شما به GTX 960 میرسه بعد شما میرید برسی های سایت ها معتبر در رابطه با گرافیک های 960 رو میخونید و بعد میفیهمید مدل X و مدل Z کارایی بهتری نسبت به بقیه روقبا دارن و خنک تر هستن در نتیجه انتخاب شما خیلی محدود میشه و بین 2 تا گزینه هر کدوم رو که بخرید بهترین کارایی رو تجربه خواید کرد(البته قیمت ها هم باید در نظر گرفت)
دقیقا ! و بیشتر وقت ها نسبت به چیزی که توی انبار دارن پیشنهاد میدن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
960 بهتره با770
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks