با تشکر از دوستان
مشکل fps drop حل شد .
با تشکر از دوستان
مشکل fps drop حل شد .
آخرین ویرایش توسط hekmatyar در تاریخ 22-03-21 انجام شده است
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hekmatyar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کاهش فریم لحظه ای مرتبط با سخت افزار نیست . احتمالا مشکل نرم افزاری هست .
اگر درایورها را از روی dvd نصب کردید .حتما همه درایورها را اپدیت شده از سایت سازنده قطعات دریافت کنید .
درایور گرافیک هم از میتونید از سایت سافت 98 دریافت کنید . قبل از اون درایور قبلی را با DDU حذف کننده درایور پاکسازی کنید .
سعی کنید پنجره های مرورگر و سایر نرم افزارهایی که به اینترنت دسترسی را دارند را محدود نمایید .
لینک زیر هم احتمالا کمکتون میکنه
PHP Code:
https://us.forums.blizzard.com/en/wow/t/major-fps-drop-since-83/426263
hekmatyar (21-03-21)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از راهنماییت
فقط یه نکته ای من یه جا خوندم که اگه درایور اشتباه نصب بشه باعث اختلال همیشگی در کار سخت افزار پیش میاد ...
این یه شوخیه زشته دیگه ؟
البته من سر همین درایور هارو دست کاری نکردم
اپدیت گرافیک رو هم انجام دادم
نمیدونم چرا فقط تو این بازی مشکل دارم ...
به هر حال راهی که گفتین رو انجام میدم
خیلی لطف کردین
سال نو هم مبارک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور استاندارده و هیچ مشکلی برای قطعات پیش نمیارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hekmatyar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما با روشی گفتم همه درایورها را اپدیت کنید . درایور گرافیک هم روش صحیحش رو به شما گفتم .
hekmatyar (22-03-21)
با تشکر از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انجام دادم
info سیستم هم توی اون فرومی که فرستادین برام ارسال کردم براشون و منتظر جواب هستم
امکان اینکه addon یا قسمتی از interface بازی هم مشکل ایجاد کرده باشه هست
حدود 2 3 روز باید یکی یکی چک کنم
لطف کردین
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks