سلام اقا الان موقع خرید قطعه (گرافیک ) برای ماین هست یا نه ؟
من هیچ اطلاعاتی از ماین ندارم میتونید کمک کنید
همه چی از کیف پول گرفته تا چنج کردن ارز؟
کاربر شهرسختافزار
سلام اقا الان موقع خرید قطعه (گرافیک ) برای ماین هست یا نه ؟
من هیچ اطلاعاتی از ماین ندارم میتونید کمک کنید
همه چی از کیف پول گرفته تا چنج کردن ارز؟
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjadfox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان که اصلا وقتش نیست چون قیمت های کارت گرافیک به شدت افزایش پیدا کرده ولی اگه خواستی وارد این کار بشی مطالب این پست رو بخون و آگاهانه وارد این کار بشو
لینک
ABC.ABC (28-01-18)
کاربر شهرسختافزار
یعنی اینقدر احتمال زرر کردنش بالاست پس چه جوری میشه با اتمینان اینکارو کرد و سایت تبدیل ارزز رو پیدا کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Arshan935 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ABC.ABC (28-01-18)
کاربر شهرسختافزار
سلام سایت تبدیل ارز که زیاده اما همونطور که دوستمون گفت قیمت کارت گرافیک خیلی رفته بالا ، اگه با این قیمت بخرید پس فردا قیمت ارزها بیاد پایین خیلی ضرر می کنید ، به همین دلیل ریسک خیلی بالایی دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjadfox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نظرتون تا بعد عید قیمت ها بهتر میشه یا نه ؟ چون خریدو میزارم بعد عیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینم بگم هیچ تخصص نرم افزاری از ماین کردن ندارم اموزشات ماین کردنو از کجا باید بگیرم و درست کردن کیف پول و طریقه تبدیل کردنشو اگه اینو راهنمایی کنید ممنون میشم
ABC.ABC (29-01-18)
کاربر شهرسختافزار
سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sajjadfox برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش نمیدونم بعد از عید قیمت بیاد پایین یا نه ، اما بعید می دونم وضع از اینی که هست بدتر بشه ، اگه ارز دیجیتال بخوابه بله قیمت راحت میاد پایین اما اون زمان دیگه ماین هم فایده ای نداره
داخل نت ی سرچ بکنید مطمعنن به جواب میرسید ، من خودم هم برای تک تک اینها سرچ می کنم اما فک می کنم اینجا لینک ندم بهتر باشه
sajjadfox (29-01-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ABC.ABC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا اگه میتونستی لینکو بفرستی p.v خیلی خوب میشد من واقعا دیگه خیلی سردرگم شدم از یه طرف قیمت ها از یه طرف نوع گرافیک amd و nvidia گیر کردم یه راهنمایی کن من نمیخوام زرر کنم چون بچه پلدار نیستیم که
ABC.ABC (30-01-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks