سلام
قطعا گلوگاه خواهید داشت .
گلوگاه ، یه چیز نسبی هست . یعنی نسبت به پردازنده های روز (ولو حتی i3 10100) ، گلوگاه خواهید داشت .
چون عملکرد تک هسته ی این پردازنده ، بسیار پایین هست . پردازنده های غیر از رایزن از AMD ، عملکرد تک هسته ی بسیار پایینی دارن .

به هر حال باید بودجه تون را نگاه کنید . اگه گرافیکی که سرش به تن اش بی ارزه مثلا گرافیک 15 تومن یا بالاتر میگیرید (مثل 1650 یا بالاتر) ، قطعا ولو شده پلتفرم و پردازنده را روی i3 10100 ، سوئیچ کنید (پردازنده ی 12100 یا در صورت بودجه ، 12400 پیشنهاد میشه) .
سلام
شرمنده متاسفانه سیستم رو نمنیتونم ارتقاء بدم کلا بیخیالش بشید حالا با این شرایط بهترین گرافیکی که حتی از نسلهای قدیمی تر بشه روی این سیستم نصب کرد که کمترین گلوگاه رو ایجاد کنه رو معرفی کنید ظاهرا من دوستان رو دچار اشتباه کردم من نمیخوام گرافیک به روز مثلا سری 20xx یا 30xx بخرم االبته اگه خیلی گلوگاه نشه خوب روش فکر میکنم در هر صورت از سری های قدیمی که دایرکت ایکس 12 رو ساپورت کنه و با این سیستم موجود بهترین کارایی رو داشته باشه و گلوگاه نشه معرفی کنید خیلی ممنون میشم حتی اکبندش توبازار موجود نباشه دست دوم تهیه کنم که مشکلی نیست.