بیخود دیگه دنبال این مانیتورهای بزرگ نگرد چون با این وضعیت دلار دیگه نمیشه خرید و ارزش خرید هم نداره من امروز یک 18 اینچ رو سوال کردم میگفت 420 هزار تومن وای به حال اینچ های بزرگتر
درود
آیا هیچ یک از مدل های موجود در لینک زیر، در داخل خاک ایران به فروش میرسد و اگر بله با چه قیمتی و در چه مکانی از تهران؟
http://www.techradar.com/news/comput...articleContent
برای مثال این مدل aoc i2367fh با قیمت 179 دلار در امریکا: http://us.aoc.com/monitor_displays/i2367fh
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2416308,00.asp
؟
یا مثلاً مدل های برتر led backlit lcds سمسونگ در محدوده ی قیمت 200 تا 300 دلار امریکا
|
بیخود دیگه دنبال این مانیتورهای بزرگ نگرد چون با این وضعیت دلار دیگه نمیشه خرید و ارزش خرید هم نداره من امروز یک 18 اینچ رو سوال کردم میگفت 420 هزار تومن وای به حال اینچ های بزرگتر
ارزش ریال یک سوم شده و این یک واقعیت است و تا حد بسیار بالایی غیرقابل بازگشت؛ قرار نیست تا ابد به عنوان اینکه "ارزش نداره"، واقعیت رو انکار کنیم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ali148635 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته اجناس تولیدی/مونتاژ ایران از قبیل برخی مدل های samsung/lg و همچنین امثال xvision، مثل اینکه در حال حاضر 21.5 اینج به بالا میزنن و قیمتشون بسته به تکنولوژی به کار رفته، از 400 تا 650 هزار تومانه.
ولی متأسفانه مدت هاست که صنعت مونتاژ تلویزیون/مانیتور در ایران، از جهان عقب مانده و اجناس به واقع بی کیفیت و عتیقه ای رو دارن تولید میکنن که اصلاً ظاهرشون حال آدم رو بد میکنه (در مقایسه با مدل های روز حتی همون شرکت ها در خارج از ایران)...
یک صفحه نمایش مثلاً 21.5 اینچ fullhd (یا همان 1920x1080 پیکسل) که الان مثلاً قیمت 550 هزار تومان رو داشته باشه، یعنی یک مانیتور متوسط رو به پایین حدود 150 دلاری است که با سود مغازه و شرکت شده حدوداً 170 دلار امریکا.
به هر حال وضعیتی که داخل کشور ایران به وقوع پیوسته و کاهش ارزش ریال به یک سوم، دیگر میشه گفت که قابل بازگشت نیست و مسئولین تلاش نهاییشون رو بکنن، از این بیشتر کاهش نخواهد بافت (یا نهایتاً usd را روی 3000 یا خیلی زحمت بکشن 2800 فیکس کرده و نگه دارن)...
حالا یک مشتری داخل ایران باید چیکار کنه؟ جنس بی کیفیتی که با زباله رقابت میکنه رو در ابعاد کوچک و غیر hd بخره، یا 100-200 هزار تومان بیشتر خرج کرده و جنس بهتری رو بخره که کیفیت و زیبایی مورد نظر رو داشته باشه...
مانیتورهای موجود در لینک بالا یا مدل های مشابه متوسط روز از samsung/lg، اغلب در رنج قیمت 150 تا 250 usدلارند یعنی نباید گرانتر از حدود 600 هزار تومان در بازارهای کشور ایران باشند.
آیا جایی در تهران هست که بشه مانیتورهایی غیر از مدل های کم، از دور خارج، و بی کیفیت تولید/مونتاژ ایران رو در اونجا با قیمت مناسب یافت؟
درود.
افزایش قیمت این مدت مانیتور ربطی به کاهش ریال نداره! قیمت تلویزیون و مانیتور در این یکی دو ماه حدود 15% افزایش داشته در عین کاهش نرخ دلار.
من دو ماه پیش یک TV monitor xvision Le-24D20 خریدم 615 هزارتومن. الان شده 720 هزارتومن! اون زمان که می خواستم بخرم فروشنده ها از ترس کاهش ارزش دلار به شدت تخفیف میدادن سر قیمت هاشون و روی خرید نقدی،حاضر بودن نزدیک به قیمت خرید کالاشون را رد کنند و احتمالا الان به شدت پشیمون هستند!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks