وحید خان انویدیا خیلی وقته چیپ جدید تولید نکرده و همش مال سری 8 هست که تغییرات توش میده و ارائه میکنه
4850 چیپش جدید هست شما اگه بتونی 4850 DDR4 یا 5 پیدا کنید از 9800 سرتره
ولی من خودم اگه بودم nVidia رو بر میداشتم
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا
هر دوتاش یه قیمته و الان موجود هست ؟! ولی موندم کدوم واسه گیم بهتره ؟! که تا چند سال جواب بده ؟!
================================================== ============
هر دو 1 گیگ و ِِDDR 3 هستن !!! و تقریبا یه قیمت !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کدوم رو پیشنهاد میدین ؟! و قصد اور نیز نداریم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
============================
اینم مشخصات فنیشون !!!
http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=137 &prod_no=1688
http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136 &prod_no=1542
|
|
مدیر سابق انجمن
وحید خان انویدیا خیلی وقته چیپ جدید تولید نکرده و همش مال سری 8 هست که تغییرات توش میده و ارائه میکنه
4850 چیپش جدید هست شما اگه بتونی 4850 DDR4 یا 5 پیدا کنید از 9800 سرتره
ولی من خودم اگه بودم nVidia رو بر میداشتم
D J V A H I D (20-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اردلان جان !! من DDR 4 یا 5 سراغ ندارم ... مشکل من بر سر اینه که از این 2 کارت که موجود هست ... کدوم یکی رو بردارم ؟! واسه یکی از اقوام میخوام !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
4850 به دلیل زیاد ( 4850 رو با 9800GTX+ مقایسه میکنند و این که دیگه 9800 هست !!! )
D J V A H I D (20-02-09)
قیمت این مدل ها چند هست؟
Where is my LOVE..!!
Where is my HOPE.!!
Where is my reason to LIVE
عضو VIP شهرسختافزار
اولی 224 و دومی 239 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بقیه اساتید نظری ندارند ؟ چیکار کنم بالاخره ؟!
|
|
هر ذو 1 گيگشون حدود 220برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BiPooK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وحيد جان اين دو كارت يه قيمت دارن ولي 4850 25% قويتره. ضمنن اگه قصد اور نداري دماي خودش هيچ مشكلي ايجاد نميكنه.تازه اگه گيگا با فن زالمن بگيري كه خيلي عالي ميشه.توصيه مي كنم 512MB بگير.كاراييشون هيچ فرقي نداره.اين مدل گيگا 210 تومنه با زالمن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DJVAHID
آخرین ویرایش توسط Hamid65 در تاریخ 20-02-09 انجام شده است
D J V A H I D (20-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدمگه نمیگن که 1 گیگ واسه گیم بهتره ؟! ضمن اینکه طرف حداقل تا 4 سال نمیخواد سیستم رو آپگرید کنه !!! پس بهتره همون 1 گیگ رو بگیریم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI هم کارتهای بسیار خوبی تولید میکنه !!! اینطور نیست ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 گيگ بدتر نيست ولي ارزش 30-40 تومن بالاتر رو خيلي نداره.اصلا بازي ها كمتر پيش مياد 256 بيشتر بخوان.اونم فقط تو رزولوشن هاي بالا مثل 1680*1050 يا بالاتر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MSI تو مينبوزد تعريفي نداره ولي كارت گرافيكاش بد نيست.ولي اين مدل گيگا چيز ديگه ايهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
D J V A H I D (20-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا اول دنبال این کارت رفتم ... جالبه بدونی آواژنگ یه نمایندگی خیلی بزرگ زده و شیراز که نمایشگاه دائمی هم داره ...! بهادر امید عزیز قبلا گفته بود این کارت رو بگیر ... کل شیراز رو گشتیم پیدا نکردیم ... حتی نمایندگی گفت موجود نداریم !!! گفت باید سفارش بدید از تهران بیاریم ... تا اینکه یکی از دوستان MSI خرید و خیلی هم راضی بود ازش...! ما هم گفتیم بریم بخریم!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks